mandag 3. desember 2018

Starte egen bedrift

Jobb med det du har lyst til å jobbe med! Start ditt eget firma i dag. Den Enkleste i Norge med ditt Eget Domene. Perfekt for småbedrifter. Ubegrenset støtte døgnet rundt.


Starte egen bedrift

Lave priser, ingen binding – betal per lønnsslipp. Brukervennlig lønnssystem. Velkommen til Kensaq. Finn starte egen bedrift i dag! Gjør deg klar til å ta det første steget.


Mange har gått den spennende, men bekymringsfulle veien det er å starte eget firma. Her får du historien til en håndfull skandinaviske gründere som forteller hva som gjorde at nettopp de valgte å følge drømmen om å starte egen bedrift. Slik blir din bedrift en suksess fra dag én. Drømmen din kan bli til virkelighet hvis du tør å følge den. Husk at du trenger ikke bare startkapital til firmadriften, like viktig er det å ha penger i bakhånd til å betale dine private forpliktelser som hus, mat, barnehage, strøm osv.


Starte egen bedrift

Hjelp til deg som er ny som næringsdrivende eller vil endre eller avslutte bedrift. FÅ HJELP: Å starte sin egen bedrift kan være vanskelig. Husk at du må jobbe hardt, men at det også finnes hjelp der ute for deg som ønsker å starte for deg selv.


Det å starte opp og drive egen virksomhet er en utfordring på mange måter. Vi hjelper deg med å lykkes i oppstarten. Oppstartslosene våre kan mye om det å starte bedrift , og gir deg råd på veien. Vi guider deg gjennom noen av utfordringene ved å starte en ny bedrift.


Våre bedriftsveiledere sitter klar for å svare på spørsmål om å starte og drive bedrift i Norge. Tjenesten er gratis. Hvordan starte egen bedrift ? Enkeltpersonforetak er enkelt å starte og har få krav til administrasjon. Deretter kan du registrere deg gratis på enkeltpersonforetak. Så er det bare å sette i gang med å selge varer eller tjenester.


Enten du driver enkeltpersonsforetak eller større foretak. Prøv et smartere faktura- og regnskapsprogram i dag - prøv Tripletex gratis i dager. Skreddersydd deg som vil føre selv. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Her har vi forsøkt å samle det viktigste, slik at du enklere kan ta stilling til om du ønsker å starte selskap, og at du får god støtte i oppstarten.


Når du skal starte bedrift er det mye å ta hensyn til. Last ned malen for forretningsplan som du finner på Innledning, og fyll ut denne samtidig som du arbeider deg gjennom stegene. Det finnes ingen begrensninger for hvem som kan starte en egen bedrift og lykkes med det.


Hver dag snakker vi med mennesker som skal starte egen bedrift , eller nylig har har kommet i gang. Sammen ser vi på hvilket forsikringsbehov du har akkurat nå, og diskuterer hva det innebærer når en nystartet bedrift vokser. Det er hardt å starte egen bedrift , og dermed også en større premie for de som lykkes.


Starte egen bedrift

Først må du bestemme deg for om du skal starte ENK eller AS. For å starte ENK må du være år og myndig. Eier av et ENK plikter ikke å sette til side penger for selskapet siden du uansett står personlig ansvarlig.


Du trenger ikke være bosatt i Norge, men foretaket må ha adresse i Norge. Foretaket driver du for egen regning og risiko. Det er mange formelle beslutninger og rapporteringer knyttet til å starte og drive bedrift.


Starte egen bedrift

Hos oss finner du informasjon om registrering av bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg