fredag 14. desember 2018

Marius lue herre oppskrift

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. Oppskrift på lue til herre. I et svakt øyeblikk fikk jeg det for meg at nå skulle det strikkes Marius lue.


Tusen takk for at du titter innom meg og mine kreativiteter!

Varsle meg om senere kommentarer via e-post. Men jeg burde kanskje sett at mønsteret jeg hadde ikke var likt de andre jeg har sett på luer. Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius , Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter !

Bygårdsmannen er glad jeg fikk tatt noen bilder i tide, og viser tålmodig og mer enn gjerne frem i sin nye Marius lue ! Den er strikket etter oppskriften du finner her ! Jeg laget imidlerti etter hans ønske, toppen mye kortere enn i oppskriften. Lerke fra Dalegarn av bomull og ull, ble valgt til svigersønnen min først, og han fikk en klassisk blå Marius lue ! Marius luen til min svigersønn fikk lang topp, slik det er i oppskriften. Dame DG 3Gratis oppskrift Herre Lothepus Lothepus- lue natural lanolin wool Pure ECO Wool strukturstrikk. Forslag til andre oppskrifter. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius , Nancy, Setesdal og mer. Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre!


Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Klokken hever antrekket. Moteriktig og stilsikre blazere. For fest, jobb og hverdag.


Ikke gå glipp av Stayhards Black Week - nye tilbud hver dag.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Når man strikker genser, blir det alltid noe garn til overs, og denne gangen var intet unntak. Det tar Sandes Garn (nesten) alltid høyde for i oppskriftene sine, og som regel finner man flotte oppskrifter på både votter, sokker og lue i matchende stil til genseren. Strikk omganger vrangbord rett og vrang eller så lang som du måtte ønske den. Skift til pinne og samtidig øk jevnt fordelt til masker.


Følge nå mønsteret te Marius pulsvanter (men oppne da jeg begynte med det røde). Jeg synes dette mønsteret er sååå fint, og jeg beundrer de forskjellige Marius prosjektene som publiseres ut i den store blogge verdenen. Men, jeg har enda ikke strikket noe Marius selv, så et akkutt behov meldte seg, og da var det bare og sette i gang. Din nettleser er utdatert! Så flotte, Marius mønstret blir jeg bare mer og mer glad i. Det har blitt kjøligere her også men vi har endelig fått noen etterlengtede regndråper, det er aldri så galt at det ikke er godt for noe.


Ha en fin søndag, Marit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg