fredag 21. desember 2018

Stokke trailz

Sjekk ut Stokke Trailz. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Design og kjøp Vis produkt Hurtigvisning.


Babybagen og setet er posisjonert høyt opp for å styrke tilknytningen mellom foreldre og barn gjennom nærhet og øyekontakt.

Den er bygget for action og tar deg dit du vil, enkelt og komfortabelt. Trailz er egnet fra fødselen og til ca år. Grunnen til det var at den jevnt over scoret veldig bra på alle testkriteriene, foruten at de mente den er litt vanskelig å pakke sammen og rengjøre. Sammenlign tilbud fra Stokke.


Laget med slitesterke og robuste materialer. Store luftfylte gummidekk. Innebygget hjuloppheng som gir en jevn rulling.


Låsbare svinghjul foran gjør det enkelt å manøvrere også på trange steder.

Browse now to explore details. Buy online and enjoy FREE shipping over $50! Finn Stokke Trailz. Den er utrolig god å trille, og vår lille velger alltid denne fremfor de to andre vognene sine om vi skal ut på tur. Den er like god å kjøre året rundt, og om man er i skogen eller byen eller på landet, så triller den like fint.


Uansett om du skal på utflukt, på reise eller skal ut en liten spasertur i regn, solskinn, snø eller blåst så er dette barnevognen som oppfyller alle deres behov. Hjulene er gode både på terreng, bar bakke og på snø- så lenge du låser de først. Setet og bag er festet for høyt å skape bedre kontakt mellom foreldre og barnet.


Det er en annerledes vogn enn de mer tradisjonelle klappvognene, og generelt syns brukerne at det er en fin vogn som kjører godt. Stokke egner seg like godt i by som i skog og mark. Med et kompakt understell og høyt plassert ligge- og sittedel er den enkel å manøvrere og du har god kontakt med barnet under hele trilleturen. Hovedtekstilene er bærekraftige, noe som betyr at dere bidrar til å ta vare på naturen. Stokke trailz er moderne, lett, praktisk, men ser veldig vinglete og ustødig ut (har ikke prøvd den).


Så du må jo tenke på hva som er viktigst for deg. Hvis man velger de store lufthjulene til vognen, kan den håndtere snø og terreng godt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kjøp tilgang på taenk.

Vi lagrer personopplysninger for å analysere og tilpasse. Les mer i våre retningslinjer for bruk av cookies og våre retningslinjer for personvern. Stokke har også god kundeservice, bra garantier og er ærlige! Jeg har bestilt trailz til vår som kommer i juli.


Anbefaler deg virkelig å ta en tur i butikken for å prøve og se denne vognen når den er tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg