fredag 28. desember 2018

Skogstad regntøy test

Vi har merkevarene til riktig pris. Klær for hverdags og friluftsliv fra Skogstad. Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Sammenlign regntøy og se hvilke som er best i test.


Skogstad regntøy test

Slik kan lillesøster arve regntøy av storebror uten stor ståhei. Regntøy til barn: dyrest var ikke best i test. Feil regntøy kan gi dårlige opplevelser for barna, og derfor er det lurt å finne det regntøyet som passer best til ditt barn. Når regnjakker, regnbukser og regnsett blir testet er det slitestyrke, rivestyrke og vanntetthet som er det viktigste, men også komfort, brukervennlighet og pris vil påvirke poengsummen. Det beste regntøyet treffer høyt på poengskalaen på alle disse punktene.


Beskrivelse: Regnsett med avtagbar hette, godt med reflekser, selebukse med høyt liv og justerbare seler. Viddejustering med trykknapp i livet, klaff med borrelås og strikk i ermene, klaff for viddejustering i nedkant av jakke og avtagbare fotstropper. Aller best ut i testen kommer jakkene fra Skogstad og Polarn O. Pyret, som er helt fri for lekkasjer i alle de fem testene av vanntetthet. Vår testvinner er Polarn O. Jakka fra Skogstad er lettest og et svært smidig plagg.


Skogstad regntøy test

Men hetta kan ikke tas av, og den mangler reflekser. Helly Hansen og Skogstad klarer derimot ikke denne delen av testen spesielt bra. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!


På Boozt finner du over 4merker. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte. Kjøp regntøy hos Outnorth. Den våte årstiden står for døren, og da er det viktig med godt regntøy for å holde seg tørr. Men for aktive mennesker er det minst like viktig at regntøyet puster – og vår test viser at.


Skogstad regntøy test

Testen omfatter testmomentene vanntetthet før og etter slitasje, rivestyrke, slitestyrke, forekomsten av tungmetaller i knapper og hekter samt allergifremkallende fargestoffer i jakkenes krage. Skogstad og Basecamp, får full score på at de er tette på selve dressen, men trekk fordi de lekker vann på deler av sømmene. Når man skal kjøpe regntøy til barna er det viktig å gjøre et godt valg. Hold deg tørr i regnværet, kjøp regntøy på XXL.


Spar opptil på våre outlet sider i dag! Det mest oppsiktsvekkende med den store regntøy -testen er imidlertid at Testfakta fant både bly, kadmium og ftalater i settene Freddy fra svenske Garda og Janis (5kr) fra danske Ticket to Heaven. I Garda-settet fant laboratoriet bly i den øverste knappen – den knappen det er størst risiko for at barnet vil suge på. Sjekk hvilke regntøy som holder vann Kun fem av åtte regndresser tåler lek i øsende regn. REGN, REGN, ØSENDE REGN: Det er moro å leke ute i regnet og viktig at ungene blir kjent med all slags vær.


Skogstad regntøy test

Skogstad er et norsk varemerke for sports - og friluftsklær og har en lang historie i over år. Grunnlagt på sørsiden av Innvikfjorden hvor dyktige håndverkere og naturen satte sin preg på varemerket. Klærne fra Skogstad er skapt for aktive barn og voksne for alle årstider med komfort, funksjonalitet og design i fokus. Godt regntøy er alfa og omega her oppe i nor ikke minst når det gjelder barna.


De små må få leke fritt utendørs uansett vær! Her på huset har vi derfor et godt utvalg av komfortabelt og funksjonelt regntøy for barn i alle aldre! Der er den, vannpytten og ditt barn er akkurat mellom den og deg.


Kjeft så mye du vil, det kommer alltid til å være morsomt å hoppe i vannpytter. Finn regntøy til dame hos XXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg