tirsdag 4. desember 2018

Fine kaker

Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17. Mine beste kaker.


Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge). Da bør det feires feires med kake !

Husk at du også kan bestille en skreddersydd kake med bilde, valgfrittfyll og farger, som kan. En perfekt kake å servere i familiebesøk, bursdagsbesøk eller til gjester en fin sommerdag. Dumle sjokoladeiskake. Kaken er laget av sjokoladeis med biter av herlig dumle-sjokolade og pyntet med smeltet sjokolade. Iskaker er perfekte å lage til du får gjester på besøk, siden de kan lages lenge i forkant.


Fin og morsom pynting av kaka kan sette en spiss på selskapet. Kaken lages helt uten steking, men her må du beregne god tid for at den skal få stivnet godt.

Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall. Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. Oppskrifter på kaker til enhver anledning.


La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. Kaken kjennetegnes også av at den består av både lys og mørk kakebunn. Du finner mine Tropisk Aroma-oppskrifter HER på Det søte liv. Denne gangen har jeg laget en muffinsvariant av denne tradisjonelle kakeklassikeren! Muffinsene er toppet med deilig sjokoladekrem og er kjempegode!


All røring gjør røren mer kompakt og fører til at kaken hever seg mindre fordi de mikroskopiske luftboblene blir rørt ut. I de lette formkakene med lite fett er det også eggene som skal heve kaken , og derfor er eggedosis utgangspunktet også her. Spe væske og mel vekselvis i eggedosisen, med mel til slutt.


Matbutikk på nett - et spennende bredt sortiment av varer levert ferdig pakket. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.

Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Kaker - Er du en kakemons så har du kommet til riktig nettsted. Formkaker er perfekt å lage dersom du skal lage kake til mange. Finn de beste oppskriftene her.


Her på mineoppskrifter. Det er lite som slår hjemmelagde rundstykker. Dryss gjerne sesamfrø eller valmuefrø på toppen før du steker dem. Disse fine rundstykkene passer til det meste, frokost, lunsj, middag og kvelds.


Pavlova-bunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å lesse på med deilig vaniljekrem, stivpisket lime-krem, frukt og bær. Dette er en enkel festkake å servere til mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg