fredag 14. desember 2018

Angora sokker

Forny vårgarderoben med nyheter fra mer enn 2. Sokker : Medima grå varmesokk holder deg garantert varm på kalde dager. Den er myk og føles silkemyk på foten når du beveger deg. Den modellen består av: prosent ull, prosent nylon og prosent angora. Varme, sklisikre sokker med angoraull.


Angora sokker

Sklisikre sokker med ull og angora. Ull og angora gir jevn varme og holder føttene tørre. Derfor er Medima-tekstilene med angora spesielt egnet til personer som har muskel- og leddplager som trenger varmende ullplagg på utsatte steder. Vi fører følgende plagg med angora fra Medima: Undertøy dame og herre, sokker , rygg- og skuldervarmer, knevarmer, pulsvarmer, halsvarmer og hansker.


Dette gir optimal varmeeffekt. Hemmeligheten ligger i at angorahårene er hule luftrør. I tillegg transporteres fuktighet vekk fra huden.


Angora sokker

Fløyelsmykt undertøy som holder kroppen behagelig tørr og varm. De hule luftrørene gir go naturlig isolasjon og er opptil ganger varmere enn ren ull. Beskytter mot fukt, trekk og kulde. Finnes i beige og blå.


De er stærke, varme og superbløde. Ingen generende sømme. Kolde og klamme fødder bliver varme og tørre. Kombinationen af uld og angorauld giver de blødeste sokker.


Kunststofforstærkningen giver uldsokkerne styrken. Medima benytter agora råvarer fra oppdrettere som behandler dyrene forskriftsmessig etter de regler som beskytter dyrenes velferd. Nordens største utvalg! Lett struktur i strikk.


Angora sokk med antisklibelegg. Myke, gode og varme ullsokker til kalde vinterdager. Den er svært behagelig å ha direkte mot huden og puster slik at huden holder en jevn temperatur.


Angora sokker

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Fluffy og søte sokker som holder føttene varme.


Den utmerkede brukskomforten er garantert av den perfekte FALKE-passformen og de myke, ikke-sammenstrengende mansjettene. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Forkæl dine fødder med det blødeste og varmeste i den kolde tid. Det varmer og slipper fugtigheden ud.


En let elastik under foden holder sokkerne på plads. Kan vaskes i maskine på vrangen på skånsom 40. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg