tirsdag 11. desember 2018

Shopping tyskland grense

Vær gjest i grensehandel Scandinavian Park og nyt en ny shopping -opplevelse i Nord- Tyskland ! Om du ønsker en innkjøpsopplevelse i vårt shoppingssenter. Grenseløs shopping på tur til Tyskland. Mange av oss har ”harryhandlet” rett over grensa til Sverige. Langt færre gjør det på grensa mellom Danmark og Tyskland.


Her det nemlig gode penger å spare!

Et utvalg som gjør en forskjell. Hver uke finnes det mange nye varepresentasjoner og gratis smaksprøver. Også et av de klassiske supermarkedene som virkelig hadde sin storhetstid da grensehandelen var enorm.


Otto Duborg holder fortsatt koken, men danskene er ikke like gærne mht. Ta turen til grensebutikken i Tyskland med kjøpesenteret Scandinavian Park. Den ligger like ved den tyske motorveien Aog den danske E45. Hvis der skulle være fejl eller mangler på siden, kan i maile det til Webmaster.


Lige over grænsen ved Padborg.

Vi gør grænsehandel til en spændende oplevelse. Calle Grænsehandel - Besøg en af vore ni grænsebutikker i Tyskland og find gode tilbud på kendte mærkevarer. Se tilbudsavis her.


Hoteller i Tyskland. Gratis avbestilling! Finn den perfekte bilferie i Tyskland med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Shop US Stores, Check Out With a MyUS Address.


Save Big by Using Our Premier Service to Combine Multiple Packages Into One Shipment. Vi gir deg guiden til hvor du kan gjøre virkelig rimelig shopping i Tyskland. Ikke langt fra Saarbrucken finner du The Style Outlets, det største outletsenteret i Tyskland.


Med litt over 1butikker finner du absolutt det meste her. Du finner både nye motemerker og klassikere her. Hvor er det best å handle, rett over den tyske grensen fra Danmark? På forhånd takk osv.


Overskriften sier alt, hvor er det rimeligst? Hva koster en kasse med Heineken eller Carlsberg på de plassene? SHOPPING I SVERIGE.

Vi har lavet en ny shopping guide til dig der skal en tur til Syd Sverige. Svinesund er et handelsområde på ved grensen mellom Norge og Sverige ved Emellom Halden og Strømstad. Svinesund tiltrekker seg mange tusen kjøpelystne nordmenn hvert år som krysser grensen for å handle matvarer, alkohol, tobakk og andre varer til en mye lavere pris i forhold til Norge. Så blir gränshandel i Tyskland till en upplevelse. Hos Poetzsch Padborg har vi grænsens største udvalg.


Hos Calle finder du et stort udvalg til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg