onsdag 26. desember 2018

Sykepleie deltid gjøvik

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor) i Gjøvik Studier, skoler og studiemuligheter Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor).

Studiet er organisert over år på heltid og år på deltid. Praksis utgjør totalt studiepoeng. Deltidsutdanningen. Høgskolen i Gjøvik , Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01.


Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Kunne du tenkt deg å studere KREFTSYKEPLEIE, DELTID i Gjøvik ? NTNU Gjøvik tilbyr dette studiet (Master). Studiet tilhører fagområdet Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.

Du kan også lese om relatert yrke til studiet. Sykepleiestudiet gir en allsidig utdanning. Du må kunne tenke og handle raskt, og våge å ta ledelse i hektiske og. Bachelor i sykepleie på deltid er basert på fleksible undervisningsmetoder, med 4-samlinger på 3-dager hvert semester, på studiested Elverum. Under samlingene vil det fokuseres på praktiske ferdigheter gjennom arbeid i grupper, veiledning, seminarer og forelesninger.


Kommunale akuttplasser er et alternativ til sykehusinnleggelse for pasienter som har en kjent diagnose og som ikke trenger utredning i sykehus. Gjøvik kommune har fire slike plasser ved Haugtun omsorgssenter. Fastlege eller legevakt avgjør om kommunal akutt døgnplass skal benyttes. Oppholdet kan vare i inntil døgn. Du får studere, lære og praktisere sykepleie i medisinske og kirurgiske avdelinger, i poliklinikker, i sykehjem, hjemmesykepleie og psykisk helsearbeid.


Du får også erfaringer fra forebyggende helsearbei samt innblikk i svangerskaps- og barselomsorg. Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Kjør selv ferie i hele Europa.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 18. Søk etter vikariater sykepleie -jobber i Gjøvik. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet.

Godkjente arbeidstakere. Heltidsstudiet i sykepleie er lagt til Molde, men har egen studiegruppe i Kristiansund som får noe av undervisningen tilrettelagt i Kristiansund. I tillegg benyttes videooverført undervisning. Undervisningen som gis til samlet kull vil foregå i Molde. De kliniske studiene vil skje i hele Romsdal og på Nordmøre for begge studiegruppene.


Desentralisert sykepleie er et studium for deg som er ansatt i en kommune eller helseforetak, og som ønsker å utdanne deg til sykepleier. Det er avsatt studieplasser for Hordalan plasser for Nordfjoreid og plasser for Haugalandet og omegn. Slik har vi lagt opp sykepleierstudiet på deltid Bachelorstudiet i sykepleie tilbys som deltidsstudium over fire år.


Sammenliknet med det treårige heltidsstudiet, tilsvarer deltidsstudiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg