mandag 17. desember 2018

Hvitløk i skjeden

Praktisk hvitløkspresse som knuser enkelt hvitløken opp i små deler på sekunder. Hvitløk , sitronvann eller. Det kan for eksempel ha en sammenheng med kostholdet ditt. Alle bakterier trives i søte omgivelser, og selv om skjeden ikke er i direkte kontakt med det søte.


Gjærsoppinfeksjoner i skjeden De fleste kvinner har lidd av en gjærsoppinfeksjon i skjeden på et eller annet tidspunkt, eller til og med flere ganger i løpet av kort tid. Helsemagasinets portal med alle artikler (vof.no) er forbeholdt abonnenter. Klikk her for å se alternativer.


Er du abonnent og ser denne teksten, er du ikke logget inn. Legg en steril gasbindsstripe rundt hvitløken som om det var en pose. Fest det sammen med en sterk tråd (husk at du må trekke den ut med denne tråden). Sett det i det berørte området eller sett det inn i skjeden din som om det var en tampong.


Ikke la det gå over timer. Trekk i tråden for å ta den ut. Det kan gi deg dårlig ånde, men det er en veldig effektiv behandling for effekten av candida. Les også: Lær å bruke hvitløk for å behandle en vaginal soppinfeksjon.


Hvordan kan du forebygge soppinfeksjon i skjeden ? For å forebygge soppinfeksjon i skjeden kan du ta følgende forhåndsregler: Rengjør skjedeområdet ditt godt. Bruk vann og såpe uten parfyme til dette. Du kan også bruke bare vann. Hyppig vask av underlivet kan endre surhetsgraden i skjeden til fordel på soppen - Hormonelle prevensjonsmidler (f.eks. p-piller) og hormonbehandling - Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer seg. Soppinfeksjoner forekommer relativt sjelden hos kvinner yngre enn år og etter overgangsalderen.


Da hvitløk uansett er et godt middel mot skjedekatarr, kan man i stedet for å bruke den lokalt i skjeden , spise hvitløk for å bedre immunforsvaret, noe som kan være med å forebygge nye tilfeller av betennelser. Typisk gir dette kløe og irritasjon, og gir en tykk, hvitlig klumpete utflo i kontrast til utflodskarakteren ved bakteriell vaginose. Tilstanden kan ofte gå over av seg selv, men behandles vanligvis med soppdrepende tabletter som settes inn i skjeden. Dette kjøpes resptfritt på apotek. Forbruk av hvitløk på tom mage kan også forårsake diaré (9).


Albert Schweitzer brukte hvitløk til behandling av amøbedysenteri i Afrika. En annen rapport sier hvitløk for å være en gassformende mat og dermed kunne utløse diaré (10). Kan forverre blødning. Denne effekten av hvitløk er uttalt i en rapport publisert av University of Maryland Medical Center - hvitløk kan øke risikoen for blødning (11). Jeg har tykk,hvit, kremaktig og luktfri utflo som ikke kommer ut av skjeden.


Det vil si at jeg har ikke masse utflod i trusa. Men om man tar en finger i skjeden så kommer det masse hvit, tykk utflod på fingeren. Resistens betyr at medisinen ikke lenger tar knekken på bakterien. Jeg kan spyle skjeden , og. De senere årene har det blitt mer vanlig med bredspektrede antibiotika - de dreper flere typer bakterier på en gang, men ødelegger også mer av den normale bakteriefloraen i kroppen.


Da er det lettere å få bivirkninger som antibiotikadiaré eller sopp i skjeden. Ph-vedien i skjeden er på mellom og og dermed er det surt der nede. Husk også at om du har spist sterk mat, som løk, hvitløk og lignende, vil dette også kunne endre lukten nedentil, i form av at svetten din endrer lukt (noe du vil merke under armene, også). LES OGSÅ: Gjør du disse barberingstabbene?


Konsistensen varierer - Ved romtemperatur, eller i den varme skjeden ,. Visse kjemikalier i matvarer kan opptre i konsentrert form i sæden ( hvitløk , og visse krydder).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg