tirsdag 18. desember 2018

Vaffelrøre spann

Røren har en tykk, fin konsistens og gir deg fantastisk gode vafler. Et hjerte som varmer. Forsøk den gode vaffelrøren til Alna AS. Smaker som hjemmelaget.


Ta ut røren av fryseren 1-dager før planlagt vaffelsteking. Hvor i Oslo-området får man kjøpt ferdig vaffelrøre på spann ? Om du betaler godt, er det bare å stikke innom. Riktignok var oppskriften hun hadde på to spann vaffelrøre , og måleenheten gikk i øser, men jeg har tilpasset den til en helt perfekt porsjon vaffelrøre ! Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre. Det ble som regel tomt! Vafler smaker godt til enhver anledning!


Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og tines senere. Prøv vår deilige vaffeloppskrift, vi mener den er verdens beste! Verdens beste vaffelrøre ! Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Ingen søndag uten vafler! Her er de hemmelige ingrediensene som hever vaffelopplevelsen.


De synes også at den har en helt annen konsistens, og mer hold i deigen enn i de andre - som er veldig mye mer svampete. Lag vaffelrøren selv, slik at du kan kose deg med de billigste og beste vaflene! Vaffelrøre til den store vaffeldagen! Designergutta fra Stryn som står bak Moods of Norway har gjort det skarpt i utlandet med sine fargerike kleskolleksjoner! Moods of Norway har etter hvert slått seg opp flere steder i verden - og ikke minst har de blitt populære i USA!


Klesdesignet til Moods of Norway er basert på norske tradisjoner, og derfor serveres det vafler i alle butikkene til Moods of Norway. Velkommen til TINE Handel - TINEs nettbutikk for bedrifter. Her kan du raskt og enkelt bestille melk, ost, yoghurt og andre produkter, samt juice og Fjordland-produkter.


Husk å skru på vifta over vaffeljernet. Jeg skal lage bortimot liter (!) vaffelrøre som jeg skal ha med på et arrangement. Erfarne dugnadsmennesker - kom frem med tips!


I trillebagen klukker et spann med seks liter vaffelrøre. Den spinkle skikkelsen triller over Jern­bane­torget, inn til venstre og bortover Skippergata der Oslos ansikt ikke har sminka seg. Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser!


Først må man pakke vaffeljern i en koffert, ta fly til Kristiansun kjøre bil et stykke, ta ei ferge og kjøre enda litt mer bil. Så må man innom Café Dan i Skei og hente to spann vaffelrøre , kjøre litt feil og miste et par magnetskilt, og så er man plutselig der. Jakten på Fagfolket har nådd målet. Masse er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp masse i ordboka. Hun hadde ett spann med vaffelrøre i passasjer setet og når hun svingte i krysset nedenfor huset, så begynte dette å bikke. Da måtte det foretas en lynkjapp vurdering om å rette opp bøtta, eller å følge med videre på hvor hun kjørte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg