onsdag 5. desember 2018

Fødekasse katt

Rabatten legges til automatisk. Lynrask hjemlevering av kattemat. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren.


Når kun det beste er godt nok! Fyll den med pledd og avispapir. Tillitsfulle katter kan bli ekstra kontaktsøkende før fødselen og ønske å ha noen ved seg under forløsningen.


Ingen andre dyr bør være tilstede. Katten skal ha fri tilgang på mat både under drektigheten og diegivningen. Ved fødsel vil selvstendige katter gjerne gjemme seg bort, mens katter som er avhengige av sin eier søker ofte kontakt. En fødekasse bør introduseres i god tid før fødsel og være på et sted som rolig og trekkfritt.


Søker du TRIXIE FØDEKASSE ? Kjøp på nettet fra kun 6kr Billig online dyrebutikk Kjempeutvalg Avsendes innen timer! De fleste katter blir mere kjælne når de er gravide, men nå er jo ikke mnd mye og det kan nok være han er for hardhendt etter hennes mening og at hun rett og slett er redd for magen sin. Jeg vil si katter klarer seg selv iallefal de fleste, man kan jo kjøre en tur til dyrlegen og fått tatt røngten, da får man svar på en god del. Med romdeler og lokk som kan fjernes hvis ønskelig.


Dette kan også brukes som karantenekar eller for å skille agressive fisk. Fødekassen flyter i overflaten. Er super som et alternativ til en fødekasse til katte, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal.


Det er også mulig å ID-merke katter med tatovering i øret, men blekket kan vaskes ut og bli utydelig med tiden. Sistnevnte er derfor nå mer vanlig å utføre, som et tillegg til mikrochip slik at katten er synlig merket, om katten allerede er i narkose av andre grunner. Tidlig kastrering bør vurderes. Mål Brede 50cm, Længde 100cm, Høj Pris 57- for den på billedet.


Enten med enkelt eller dobbelt låge. At bygge sin egen fødekasse behøver hverken at være kompliceret eller dyrt – tværtimod kan det være et sjovt lille fritidsprojekt, hvor man passende kan involvere børn eller andre familiemedlemmer. Ligesom med menneskefødsler er kattefødsler meget forskellige fra kat til kat – og fra gang til gang hos den enkelte kat. Fødslen hos førstegangsfødende katte er generelt mere besværlig end anden og tredje gang. Et mjau kan bety så mangt, og hva pus egentlig mener er ikke så enkelt å forstå.


Her er rådene for å kunne prate mer med pus. Her høres det ut som fødselen er nært forestående. Du bør gå på biblioteket og finne noen gode bøker om oppdret og fødsel hos katt. Det er et ansvar å skulle ha kattunger på katten sin og en del å følge opp, så jeg vil anbefale deg at du setter deg grundig inn i dette.


Fra dette tidspunkt og senere er der mulighed for at få be- eller afkræftet, om katten skal have killinger. Hvis man venter killinger, er det praktisk at bygge en fødekasse til katten. Jeg har lige hurtigt lavet en fødekasse , da jeg tidligere idag fandt ud af hos dyrlægen at Blubbe er drægtig og kan føde når som helst det skal være. Nei, katten går drektig ca dager. En urolig katt har gjerne ikke fått en ordentlig fødekasse som den godtar.


Man bør derfor være tidlig ute med å bygge fødekasse og finne et avskjermet sted der katten kan føde. Mange katter søker ikke til fødekassen før det nærmer seg, så det kan være lurt å tilby kassen flere ganger. Jeg måtte gi katten min assistanse en gang hun fikk kattunger. Hun var så sliten etter unger at hun ikke orket å ta hull på fostersekken og å vaske slim fra ansiktet til ungene.


Men det gikk bra til slutt. Lær katten din å kjenne, ta masse på henne, stryk henne spesielt mye over ryggen så du vet hvordan magen hennes kjennes ut. Den er laget av klar plast så man kan følge med på innholdet.


Den siste uka må hun ha en fødekasse klar. Den bør ikke være for stor, ikke så mye større en kattemor når hun ligger på siden avslappet. Hun vil for øyeblikket bare være i stua med oss, og vi ser tydelig på magen at kattungene snur og beveger seg.


Katten vår har enda ikke gitt tegn på å ha funnet et sted å føde, da hun bare holder seg midt på stuegulvet - til tross for at vi har laget en god fødekasse med tepper og tisselaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg