fredag 7. desember 2018

Bjørklund armbånd

Ole Lynggaar Georg Jensen, Bjørg Attling, Kolours, Camilla Pihl, Jenny Skavlan mm. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Bredt utvalg av armbånd på Stylight. Finn laveste nettpris her. Vi har et stort utvalg i gull, hvitt gull, stål, og sølv til gode priser.


Alle våre armbånd leveres i et flott etui.

Et armbånd kan være enkelt og iøyenfallende på samme tid. Du får våre enkle armbånd i både sølv, gult gull og hvitt gull. Dekorerte armbånd kan både være pene og røffe i looken. Du får dekorerte armbånd i både sølv, gult gull, hvitt gull og skinn.


Hos Bjørklund har vi et godt utvalg dekorerte armbånd for både herre, dame og barn. Vareutvalget i Bjørklund -butikkene er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Flere av smykkene kan graveres for å gjøre det personlig. Mange velger å gjøre dette til konfirmanten, dåpsbarnet eller gave til sin kjære ved anledninger som fødselsdag eller morgengave.


I tillegg til egne kolleksjoner, har vi flotte armbånd fra eksklusive Chopard.

Armbånd i hvitt gull med diamantanheng. Diamantarmbånd med safirer. Utvalget endrer seg stadig da beholdningen på salgsvarer er varierende og gjelder så lenge lageret holder. Man kan finne gode kupp på denne siden, og alt ifra klokker til alle mulige smykker oppdateres jevnlig. PiaPer er de klassiske smykkene til barn i sølv og emalje.


Vi har også et stort utvalg dåpsgaver og smykker i gull og sølv samt bestikk og servise til barn. Se utvalget i nettbutikken. Du har anledningen - vi har gaven!


Stort utvalg av smykker og klokker. Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk! Kjøp den nye armbånd kolleksjonen.


Bjørklund lanserer nå en linje i merket Dråpe med lekre duggfriske pasteller i et rent, klassisk og tidløst design. Disse er både fra eget design og fra kjente smykkedesignere som ByBiehl, Blossom og FROST, noe som betyr at store deler av våre smykker kun finnes hos Bjørklund. Nå kan du, uten å betale en formue, kle deg i tilsvarende armbånd fra Dråpe besatt med glitrende stener på sort snor med to låsekuler i enden. High Jewelry by Thune. Hos oss finner du kule herresmykker med stener som zirkonia og onyx.


Perfekte gaver til mannen! Følg oppskriften vår og lag et flott armbånd til sommeren !

Lag en knute et stykke inn på tråden. Hold de fire trådene fra en annen rosa,lime,turquise og lilla. Start med å legge rosa tråd over lime tråd. Mestergull er landets ledende faglige aktør i gullsmedbransjen. Sennende smykkekolleksjoner og håndverk av ypperste klasse.


Thune Gullsmed og Urmaker tilbyr et stort utvalg eksklusive smykker, gifteringer, forlovelsesringer og klokkemerker. Velkommen til hyggelig handel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg