torsdag 27. desember 2018

Jul i svingen 2 24

Ikke tilgjengelig lenger. Noe er fint, noe er trist, men alt går bra til sist. Det er julaften i Svingen. Aldersbegrensning A Tillatt for alle. Barna feirer Luciadagen, den årlige skistafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev og de bygger en snøborg og havner i skikkelig bråk med Sletta.


I Svingen gleder alle seg til den årlige julegrantenningen.

Marvin synes arrangementet er kjedelig og har en plan for hvordan det hele kan bli litt mer feiende og flott. JUL I SVINGEN : Fra høyre Akaya, Åsa, Linus, Nure, Atif og Børre. This Norwegian Christmas calendar has been broadcasted in. This feature is not available right now.


Please try again later. Selges ikke på dvd. Seriebeskrivelse Julekalender. Norsk dramaserie for barn. På gården til Linus er det gjemt en skatt.

Ungene bestemmer seg for å finne den. Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse. Se alle episodene her. TV Play, Nett-tv Play.


Nostalgisk gjensyn med Jens Petrus og Tøflus fra Skomakergata. Kr 24-Kr 14-Brødrene Dal samlede verker. Jul i Skomakergata samleboks. Manus til serien ble skrevet av forfatteren Kjetil Indregard. Legenden om Santa Lucia.


Den forteller at Lucia ble født i Siracusa som datter av rike foreldre fra de høyere samfunnslag. Faren var av romersk bakgrunn, men han døde da Lucia var ung, slik at det var moren som tok seg av hennes oppdragelse. Black Friday nærmer seg.


Forbered deg ved å opprette prisvarsel! Slik kan du forberede deg! C stille senker natten seg, over deg og over meg snøen faller, alt er hvit se så vakkert alt er blitt. De skal legge ut alt som kom før tror jeg det er.


Trenger du et godt sitat? Kom i førjulsstemning sammen med familie og venner.

Hun er kåret nordisk mester, vunnet norgesmesterskap i folkemusikk, og har flere seire i Landskappleiken som kveder. Hun markerte seg også sterkt med sin medvirkning på H. Finn og kjøp Odd Nordstoga billetter på ticketmaster. Her vil man kunne finne sanger som kan benyttes i mattetimen eller i norsktimen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg