onsdag 26. desember 2018

Clearblue eggløsningstest monitor

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Ved å forstå dine månedlige hormonendringer kan du øke sjansen for å bli gravid. Den registrerer endringer i to viktige fertilitetshormoner, luteiniserende hormon (LH) og østrogen, for å vise fertilitetsstatusen din hver dag. For å forstå hvordan folk generelt bruker vårt nettsted og for kunne forbedre opplevelse av det, kan det hende at vi samler inn data om ditt bruk av dette nettstedet (både direkte og gjennom våre samarbeidspartnere). Testen er enkel å bruke og gir et tydelig digitalt resultat.


Testen viser med symboler på displayet at testen er utført korrekt, og innen minutter viser det displayet resultatet. Testen hjelper deg å identifiserer hvilke dager du har høy og maksimal fertilitet. I hver syklus er det bare noen få dager kvinnen kan unnfange, derfor er det viktig å ha sex på de dagene hvis du prøver å bli gravid. Få det levert på døren.


Stort utvalg av eggløsningstester til lave priser hos Luxplus. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Pakken inneholder en digital holder, og testpinner for engangsbruk. Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH.


Ved å måle stigningen hormon (LH) – det hormon som kroppen produserer mere av ca. Uansett hva og hvor mye du kjøper, pakker vi bestillinger dager i uken og garanterer derfor også alltid lynrask levering og fri frakt, slik at du slipper å ta turen til apotektet. Du identifiserer dine to mest fertile dager i hver syklus ved å måle nivåendringene i et viktig fertilitetshormon - luteiniserende hormon (LH).


Pris: kr 44Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Kjøp testpinner til din fertilitetsmonitor online her. Eggløsningstesten er mer enn sikker. Monitor inngår ikke - den kjøpes separat.


Det medfølger også stk. Brukes til å teste når sjansen er størst for å bli gravid. De sporer to hormoner og er utviklet for å oppdage alle de fertile dagene. Sjansen for å bli gravid øker med i de første to syklusene den brukes. Bevisad att öka chanserna att bli gravid på naturlig väg med 1. Ved å måle økningen av luteiniserende hormon (LH) - hormonet som kroppen produserer mer av ca.


Den er enkel å håndtere og mer hygienisk takket være lengre, buet håndtak. Den bredere fargeendringsspissen gjør det lettere å ta testen, og den endrer farge fra hvit til rosa slik at man vet at man tok testen riktig. Jeg også hadde blinkende smiley i 4dager, dvs at da har man høy fertilitet, da er det ikke lenge til eggløsning.


Den femte dagen blinket den ikke lenger, dvs da hadde jeg maksimal fertilitet, da stopper man å teste og bør hvertfall ha samleie de to neste dagene. All our tests contain a small desiccant tablet which is included to absorb moisture and should not be eaten. Clearblue pregnancy tests do NOT contain Plan B.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg