torsdag 6. desember 2018

Danland blokhus leiligheter

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene.


Subtropisk badelan mosjonsbasseng, spa, svømmebasseng, fitness og wellness, samt san vann og sanddyner som ligger rett utenfor.

Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen. Kursusfaciliteter i Blokhus. Vores kursuscenter har konference- og mødelokaler i forskellige størrelser til - 2personer, som nemt kan tilrettes ethvert formål.


Sommerhus i Blokhus. Hvis du ikke kan finde en ledig feriebolig i din ønskede periode, kan du søge efter sommerhus her. Med et feriehus som base, kan man nyte stranden, som må sies å være blant Danmarks aller fineste badestrender. Dere finner adressen til feriesenteret, veibeskrivelse og en oversikt over hvordan og når leien skal betales.


Danland er også konferanse- og kurssenter. Hos os finder du miniferie-priser fra kun 1.

Bestil rejse og bolig i Danmark hos Friferie. Skønne oplevelser for familien. Lei ett hus i Løkken. Leiligheter i Oslo med opptil rabatt på Agoda. Hos oss er det enkelt og leie din neste ferieleilighet.


Gå på promenad och besök ett av torgcaféerna eller titta in i butikerna, beställ dessutom en middag på en av den lilla stadens restauranger och njut av välkänd dansk gourmetmat. Raskt og selektivt søk etter den rette ferieleiligheten! Se vårt store utvalg av ferieleiligheter rundt.


Alle ferieleiligheter rangerer fra luksus- til middelklasse. Derfor er det mulig for deg å finne en ferieleilighet som passer til nettopp dine behov og ønsker. Direkte havutsikt fra pent innredete leiligheter med fri adgang til: spa-pool, badstue, biljard og badeland med tunnelrusjebane. Om Hirtshals Feriesenter Naturen ved Hirtshals kan ta pusten fra de fleste. Vi tror rigtig meget på lokalkendskab som en forudsætning for en god mæglervirksomhe og vores ansatte kender området ud og ind og har erfaring med netop den by, hvor vi har vores virke.


Vores populære subtropiske vandland er et kæmpe hit hos børn og barnlige sjæle og udenfor er der fantastisk natur og kun et stenkast til Vesterhavet. Et godt utgangspunkt er sanddyneområdet i Blokhus. Her kan en fredfylt natur krydret med et rikt og spennende dyreliv gi naturnytere mangt et vakkert ferieeventyr.


Alle 2lejligheder i komplekset er individuelt ejet, af såvel virksomheder som private. Ikke bruk mer penger enn nødvendig!

Sammenlign tilbud og bestill. Se bilder og les anmeldelser. I sovemiljøet findes stk. En skøn ugenert grund med to terrass. Hunde skal føres i snor.


I EDC Ejendomsindeks kan du se BBR oplysninger for alle danske ejendomme. Oplysningerne i BBR dækker bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg