tirsdag 11. desember 2018

Kjøleboks test 2018

Les hele kjøleboks -testen på naf. I vår test er det kjøleeffekt som står i fokus, men også praktiske egenskaper og størrelse vektlegges. Størrelsen på boksene er på rundt liter og de rommer to til tre 5-liters brusflasker. En elektrisk kjøleboks er en favoritt i bilen på.


Clas Ohlson overraskende helt til topps i NAFs test av piggdekk for sykkel. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Boksen virker bra, men tuppen på kontakten som settes i sigarettenderen i bilen skrur seg av ved bruk.


Er man ikke oppmerksom mister man delene som er små og så har man en kjøleboks man ikke kan bruke i bolen. I denne artikkelen ser vi nærmere på noen av de mest populære kjøleskapsmodellene. Den promoveres som en kjøleboks for det 21. Coolest Cooler ba om 50.


Billig er best: NAF sin test av kjølebokser. Hva gjør den så spesiell? Best og dårligst i test.


I den største boksen var temperaturen grader etter så lenge som timer, og det er bra for en så stor passiv kjøleboks. Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer kjølebokser, enten du trenger en som kan holde -grader, eller du ønsker en som rommer opp til liter. Vi håper artikkelen kan hjelpe deg med å finne den perfekte oppvaskmaskinen til dine behov. Jeg har vanlig størrelse og slike ekstra store kjøle-elementer.


Mulig jeg også drar og kjøper en pose med is på Kiwi så da burde det bli kaldt nok. Skal du feriere i bilen denne sommeren, eller bare ut og kjøre på en varm sommerdag, da kan en kjøleboks være din sårt etterlengtede bestevenn. NAF har gjort en test av fem forskjellige kjølebokser. Trenger du kjøleboks til bilferien?


BEST I TEST NAF les testen her. Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Bli den første til å omtale “CARWISE 24L KJØLEBOKS – TESTVINNER! Se tester av Bosch og Miele mfl.


Ta den med i bilen eller hvor du måtte ønske det. Kjøleboksen er utstyrt med et 12-volts uttak, samt 230-voltsadapter. Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur.


Om du skal kjøpe ny oppvaskmaskin og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå, har du kommet helt rett! I år som i fjor havner Helsport Reinsfjell Superlight øverst på pallen. Teltet har plass til personer og er svært enkelt å montere opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg