tirsdag 25. desember 2018

Bmi kalkulator barn undervektig

Ta vår BMI-test og se hvordan du ligger an. Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime! For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos voksne.


I kalkulatoren vises normalområde og vektkategori i forhold til angitt kjønn og alder.

Iso-KMI er et uttrykk for hvilken vektklasse den målte verdien hos et barn tilsvarer hos voksne, og er bare definert for overvekt. Her kan du regne ut din BMI. Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag. Du får skreddersydde menyer som er tilpasset deg og dine behov. Denne kalkulatoren er ikke beregnet for barn.


Det er kun personer over år som får et riktig resultat. Formelen er ikke helt eksakt. På bakgrunn av ditt resultat vil vi komme med en anbefaling om hvilken behandling som kan være aktuelt for deg.

Vi har et helhetlig tilbud , og vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Denne vektkalkulatoren er beregnet på barn og ungdom fra 2-år. Det anbefales internasjonalt å bruke kjønns- og aldersjusterte grenser for overvekt og fedme i denne aldersgruppen. XL-S er en serie produkter klassifisert som medisinsk utstyr.


Etter vektreduksjon kan produktet brukes for vektkontroll. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Ta ikke XL-S Medical under graviditet eller amming.


For at tallene skal være korrekte må du være over år. Slik bruker du kalkulatoren: Fyll inn vekt og lengde. For større barn og unge har en internasjonal ekspertgruppe - International Obesity Task Force (IOTF) - utarbeidet KMI-tabeller med grenseverdier for overvekt og fedme for jenter og gutter i ulike aldre. Disse tar utgangspunkt i KMI-grensene for voksne. Dette er formelen for BMI.


I dag skal man være så tynn som mulig, noe som folk så på med medfølelse i øynene for år siden (sendte Twiggy mat feks, for hun måtte jo være veldig fattig) og idealet da var noe som i dag sees på som lubbent. Forebygging og behandling av overvekt og fedme hos barn og unge. Vi publiserer tallene her til nytte for de av våre medlemmer som kan ha behov for dem. CERG s Makspulskalkulator - NTNU Cerg Makspulskalkulator.


BMI hos barn og ungdom.

Målet skiller ikke mellom fett- og muskelmasse, forskjeller i benbygningen hos ulike mennesker, eller hvordan fett er fordelt på kroppen. Ulike kilder har forskjellige terskler for ulike vekt klasser. Barn som ikke møter: Helsestasjonen bør ha rutiner for å følge opp foreldre og barn som ikke møter til konsultasjoner.


Så hvordan kan man vite om man er i faresonen for å være undervektig ? For å gjøre Kostverktøyet best mulig, ønsker vi å vite noe om de som besøker siden vår. Vi håper derfor du kan oppgi hvilken rolle du har med knappene under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg