torsdag 6. desember 2018

Bilferie danmark

Tag på bilferie gennem Europa. Planlæg og bestil din ferie allerede i dag! Kombinér camping og storbyferien! NAF har bred kunnskap om hvordan det er å ferdes med bil i Europa. Ta med bilen på cruise - den behageligste veien til Europa.


Finn den perfekte bilferie til Danmark med halvpensjon.

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Ferie i Danmark byder på store oplevelser for hele familien.


Hos Risskov Bilferie tilbyder vi alt lige fra hyggelige kroophold i Jyllan spændende storbyferie i København til sommerferie på klippeøen Bornholm. Start gjerne danmarksferien på Jylland med en overnatting i vakre Skagen, bare et steinkast fra fergeavgangene mellom Hirtshals og Norge. Skagen med de hvite strendene og det vakre lyset har alltid trukket mange kunstnersjeler, og den lille byen er et frodig sted å komme til - for å slappe helt av.


Ta SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. På Jylland har Risskov Bilferie et stort utvalg av kjør selv ferier uansett om du ønsker en trivelig familiferie eller en romantisk ferie for to. Alt fra trivelige kroer i landlig miljø, skjønne familiehotell ved vestkysten til elegante herregårder på Sørjylland og eventyrlige slott på Nordjylland.

Og så er noget af det gode ved Danmark jo, at landets overskuelige størrelse gør det muligt at holde ferie i lige den del af landet, I allerhelst vil opleve. Sjælland og nyde nærheden til København med Tivoli, Bakken, Nyhavn, Strøget og alle de andre perler. En badeferie i Danmark er et godt alternativ til en skikkelig sommerferie. Vi nordmenn elsker å feriere i Danmark – og med god grunn! Det er nemlig flust av flotte sandstrender rundt omkring i Danmark.


Samtidig er det perfekt hvis man vil på en bilferie , og ikke måtte reise langt. Skal du på ferie med barna? Find Danmarks største udvalg af kør-selv ferier inden for camping, skiferier og ferielejligheder. Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien. Velkommen til Danmarks offisielle reiselivsportal.


Her finner du inspirerende reiseinspirasjon fra Danmark , men også praktisk informasjon om kart, hotell, attraksjoner og restauranter. Jeanette Marie Branick,. Jeg bookede igennem Risskov Bilferie min første ferie alene til Østrig i august i år, hvor jeg kørte ned og afholdte muligvis min bedste ferie nogensinde Jeg har planer for næste ferie, der naturligvis skal bookes hos jer igen! Målet er København, og både i og rundt København har vi gode overnattingssteder som passer familier med barn.


Kjørestrekning cirka mil. Med en bombrikke fra Fjellinjen kan du passere bomstasjonene på broer og ferjer i hele Danmark. Bilferie har sin sjarm, men det er faktisk ikke eneste måten du kan tilbringe kvalitetstid i Danmark med hele familien.


Det går fint an å dra på helgetur til Legoland – med fly!

Faktisk går det direktefly fra flere norske flyplasser til Billun som ligger bare en 10-minutts drosjetur unna parken. Har du og familien valgt at holde ferie i Danmark i år? Så kan det være en fordel at være medlem af FDM. Som medlem får du fx rabat på museer, seværdigheder, forlystelser, hoteller, færgeoverfarter og meget mere i hele landet.


Nyttige kjøretips for bilferie i Tyskland. Hold god avstand til bilen foran på Autobahn. Dette kontrolleres også ofte av politiet. Vær nøye med å holde fartsgrensene i veiarbeidsområder. Veiene er gode, avstandene er korte mellom de mange attraksjonene og ikke minst - barna elsker Danmark.


Danskene er rause og gjestfrie. Med SuperSpeed er veien kort til spennende byer som Aalborg, Aarhus og Skagen, koselige kroer og ferisenter for hele familien. Overfarten med SuperSpeed fra Larvik tar kun timer og minutter. Det lønner seg å bestille tidlig, da sikrer du deg god pris og plass på ønsket avgang.


Reis til Danmark med bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg