tirsdag 4. desember 2018

Noe godt å lage på 5 min

Finn laveste nettpris her. Jeg er skikkelig godtesyk og må ha noe godt , som er enkelt å lage. Er så sugen på noe godt , helst noe som er litt kjapt.


Men orker ikke grave frem bilen for å dra på butikken, så må eventuellt lage noe. Har sånne vanlige baketing og sånn, men ikke godteri, etc.

Noen som har noen gode tips? Trenger du noe godt å knaske på med en drink for eksempel, kan du lage ostestenger. Reply Tomatsuppe med mascarpone - Mat Pa Bordet 5. Server gjerne superenkle ostestenger som tilbehør – oppskriften finner du her. Ja, du kan faktisk lage din egen softis ute i snøen!


Med snø, salt og litt kroppsarbei får du din helt egen ismaskin. Så enkelt er det å lage hjemmelaget softis. Kjempegøy for både store og små på tur… og ikke minst veldig godt.

Når du har laget suppen noen ganger, så er den ferdig på rundt minutter. Et annet smakfullt og godt alternativ er en alt i ett-form med laks og grønnsaker. Den tar fort minutter å lage , men det er lite arbeid med å lage middagen. Mens formen står i ovnen, så rekker du å se over litt av leksene til den håpefulle. Her er gode forslag til hva du kan servere til frokost.


Oppskrifter på saftige brød og rundstykker, smoothies og masse annet godt som gir deg en god start på dagen. Det må bli min italienske linsesuppe. Den er veldig billig, veldig sunn og smaker fantastisk godt.


Det er bare å hive alle ingrediensene i en gryte, og la den putre litt, så er den klar. Får du noen rester, kan du fint fryse disse ne sier hun. Wirkola er vanskelig – å lage bule etter Pjoltergeist likeså. Hvis det ikke jobbes mer med detaljene, kan nyåpnede Hyde i Rosteds gate i Oslo lett bli som den kjipe Mr.


Hyde, mens alle lurer på hvor den gode Dr. Det er deilig å starte nyåret med å ta litt ekstra godt vare på kroppen! Chiafrø er supersunne frø, som inneholder massevis av proteiner, antioksidanter, vitaminer, mineraler og sunne fettsyrer. Frøene sveller opp når de kommer i kontakt med væske, og er derfor populære å lage puddinger av, som egner seg både til frokost og som dessert.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Om du velger å bruke matprat. Ta med noe godt å spise når du skal på. Jeg har lyst på noe godt å spise i. Nacho er jo superlett å lage ,. Vannmelon – sprø, søt og saftig! Lag noe godt av vannmelon! Her får du søte, gode og dekorative tips til hvordan du kan servere vannmelon på nye måter i sommer.


Har du lyst til å lage noe utrolig godt ? Dette er favorittmiddagen til min kjære, s¨her i huset blir den laget med gjevne mellomrom. En starter med en røkt svinekam, ca dl sterk sennep og ca dl sukker. Sennep og sukker røres sammen og smøres på svinekammen slik at den er dekket. Ha i alle ingrediensene og bland godt , helt til det er en jevn masse.


Ha kjøttblandingen i en brødform, eller noe tilsvarende. Sett den i ovnen og la steke uten lokk til den får farge på toppen. Om den blir for mørk har du på lokk eller dekker med aluminiumsfolie. Kjøttpuddingen er ferdig på en drøy time. Noe godt på bordet søndag 17.


Sjokolade og jordbær passer godt sammen, derfor valgte jeg å lage en deilig. Stek kaken midt i ovnen ved 1grader i min. Det er så enkelt å lage kake fra bunnen, alt du trenger er riktig oppskrift. Ikke la de gjøre det!


Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn. Den smaker godt OG er enkel å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg