fredag 21. desember 2018

Strikkeoppskrift hals voksen

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Dessuten er det en super Julegave og flere av disse kan du også strikke til en voksen #128578; DropsGarn har om dagen Tilbud på forskjellige MerinoGarn så da passer jo dette perfekt! Passende garn til en barnehals finner du HER HER HER. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Rillestrikket hals - Oker Start med å legge opp masker med dobbelt garn på pinne nr 7.

Halsen strikkes fram og tilbake i rillestrikk. Du strikker rett både fram og tilbake. Denne siden ble sist oppdatert 02. Dette garnet vil jeg strikke av igjen, så jeg har vært å kjøpt meg fem nye nøster drops merino extra fine i en herlig gulfarge.


Av de har jeg lyst til å strikke meg en hals og et par pulsvanter. Skal bare gjøre ferdig noen andre morsomme ting her først. De fleste er gratis. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Jeg ble i voksen alder rammet av.


Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Den er lang og når meg til beltet når den henger rundt halsen min. Hvis du strikker den med snurr, blir den veldig fin når du tar den to ganger rundt halsen.


Under følger hvordan vi har strikket halsen som du ser på bildet over (Klikk på bildet for større versjon).

Finn fram de fargene som passer til dine ytterklær og som du liker. Garnet er så utrolig mykt og godt. Har forsøkt å lage en hals i barnestørrelse, og tror det gikk ganske greit.


Perfekt kombinasjon! I neste runde blir det nok en i voksen størrelse. Storebror trengte en ny hals , så da gikk jeg straks i gang med oppgaven.


Jeg hadde ingen oppskrift til garnet jeg ville bruke, så strikket denne etter eget hode. Jeg strikket denne på en kveld. Strikket oversized genser i patent med v- hals og striper. Størrelse S - XXXL.


Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg