onsdag 14. august 2019

Innesko barn skole

Vi har sesongens fotballdrakter. Alltid stort utvalg hos Unisport! Treningstøy fra kjente merker. Se det store utvalget her! Spennende utvalg til deg og dit hjem.

Norges beste prisgaranti hos Select. Sko, klær, accessoirer, helse og nyttige ting til hus og hage, samt interiør og pynt. Flere studier har vist at ventilasjon, temperatur og belysning i skoler og barnehager kan påvirke skoleprestasjoner og arbeidsevne.


Barna kan også få hodepine og irriterte slimhinner i luftveiene. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. De er mye i gymsalen og der er det ikke gunstig med sandaler etc.


Hadde jeg vært deg TS så hadde jeg avventet nytt innkjøp og hørt med skolen etterhvert om de har noen føringer.

Jeg kjørte sandalene til Flisen i vaskemaskina og sendte de med henne på skolen som innesko. Fikk de hjem igjen samme dag med lapp om at sandaler som tidligere har blitt brukt ute ikke kan benyttes som innesko , videre ser vi helst at barna har innesko innen mandag september. De skal være store nok til at de ikke klemmer føttene og tærne, men samtidig ikke så store at barna snubler i dem, sier Ivan Hvid. Han er spesialist i barneortopedi.


Tøfler og innesko er gode å ha der hjemme, kanskje spesielt om vinteren, når det er litt gulvskaldt! Her på Jollyroom kan vi tilby et supert utvalg av innesko og tøfler for barn i alle aldre, selvsagt til en rimelig pris! Triathlon er blitt en godt innarbeidet dag på vårparten ved skolen for mellomtrinnet. Her er det fokus på mestring og konkurranse med seg selv, fullfør på dine premisser.


Helt fantastisk å se stå-på viljen og innsats. Hos XXL har vi et stort utvalg tøfler og innesko til barn og junior fra kjente merkevarer som Superfit. Få varene levert hjem eller hent i din nærmeste butikk. Hos XXL finner du sko til barn og junior fra kjente merkevarer som Asics, Nike, Viking og Salomon. Felles for alle er en kvalitet som passer aktive barn og unge, i norske forhold.


Hos oss i XXL har vi alltid fri retur, dagers prisløfte og 1 fornøydgaranti, også på nett. Se hele utvalget og finn barnets favoritt i dag.

Våre har crocs til vanlig, og gymsko til gymtimene. Det er påbudt med innesko , de får ikke gå i sokkene for om brannalarmen går så må de rett ut, ikke tid til å ta på utesko da. Crocsene er vel egentlig mest til pynt, for at skolen ikke skal klage.


Større sjangse for at de blir tatt på om de er lett å tråkke inn i. Mener barna bør få styre selv hva de vil ha på bena inne på skolen , om de ønsker å gå uten, eller med ute sko, eller tøffler, eller crocs spiller da ingen rolle. Noen av tøflene i utvalget er definert tenkt for å holde de små føttene varme, men sortimentet til Skoringen sikrer innesko for barn som egner seg til de fleste årstider, fra lette sommersko til varme ulltøfler i tykt stoff eller filt. Birkenstock får dere det viktigste plagget av dem alle. Med skole - og barnehagestart er det viktig å sko barna for lange dager på hardt underlag. Innesko for vinter og sommer.


Akkurat nå har besvart undersøkelsen! Dersom du ikke har gjennomført undersøkelsen på ditt barn , kan du gjøre det på lenka under les mer (innen 03.januar). Videre har FAU vært veldig engasjerte og et godt rådgivende organ for skolen også denne høsten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg