tirsdag 27. august 2019

Jobbintervju hvorfor skal vi ansette deg

Her har vi noen tips til deg. Hvorfor burde arbeidsgiver velge akkurat deg? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Oppskriften på et godt svar henter du fra dine nøkkelkvalifikasjoner.

Har du ikke tenkt gjennom svarene dine på forhånd kan det være at du ikke får jobben. Det er derfor viktig at du tenker gjennom begrunnelsen for at du søker hos nettopp denne arbeidsgiveren. Det viktigste her er å være spesifikk. Skal på jobbintervju i morgen.


Og er veldig nervøs på hvilke spørsmål jeg vil komme til å få. Satt der bare og hadde ikke peiling på hva jeg skulle svare, og svarte bare Vet ikke jeg. Hva er greit å svare på slik.


Alt dette er med på å si noe om dine personlige egenskaper, som er de viktigste for å få jobben så lenge din kompetanse er riktig.

Forbered noen egne spørsmål til intervjuet I intervjusituasjonen er det viktig at de som intervjuer deg får et inntrykk av hvem de har foran seg. Slik vet du hvordan jobbintervjuet gikk. Har du fulgt rådene i denne artikkelen, har du virkelig forbedret mulighetene dine til å lykkes med jobbintervjuet. I tillegg til å kunne gi gode svar, vil du mest sannsynlig fremstå med større selvtillit enn dem som er dårligere forberedt. Første gang vil svaret ditt sannsynligvis høres rart og rotete ut, uansett hvor bra svaret måtte virke inne i hodet ditt.


Prøv igjen ti ganger, og du vil svare bedre og mer velartikulert. Hele intervjuet handler om å bevise hvorfor arbeidsgiveren skal ansette nettopp deg. Dette skal du vise både gjennom svar på direkte spørsmål, og indirekte gjennom alt du formidler i løpet av intervjuet. Gjennom forberedelser og målrettet gjennomgang av stillingsutlysningen kan svarene langt på vei ligge forhåndsprogrammert i hodet. Innkalt til jobbintervju ? Det er flere ting du kan gjøre for å legge til rette for at intervjuet skal bli så vellykket som mulig.


Du bør forberede deg godt før et jobbintervju. Arbeidsgiveren forventer at du har tilegnet deg kunnskap om bedriften og har en klar mening om hvorfor du har søkt på den aktuelle stillingen. Hvis du ikke selv tror du er den beste kandidaten, hvorfor skal de som intervjuer deg tro det? De vil jo selvfølgelig ansette den beste og det er deg.


La den som intervjuer deg forstå at du har satt deg inn i jobben og vet hva som skal til. Du er løsningen de leter etter.

Vi avslutter med et eksempel svar på spørsmålet inspirert av Carole. Dette spørsmålet gir deg en god mulighet til å fortelle akkurat hvorfor du er den beste kandidaten til jobben. Når du er innkalt til intervju, er det lurt å ta kontakt med arbeidsgiver og spørre hvordan intervjuet skal gjennomføres, hvem som vil være tilstede, og om det er noe spesielt du skal forberede deg på. Du må stille mange spørsmål om ting som betyr noe for deg. Jeg må vite om jeg skal ansette deg , men like viktig er det for meg å vite om du synes denne jobben er riktig for deg.


Derfor vil jeg at du skal spør masse oHvordan du vil bli evaluert, hva jeg forventer av deg , osv. Ville det ikke vært fantastisk om du visste akkurat hvilke intervjuspørsmål rekruttereren ville stille deg på ditt neste jobbintervju ? Vi er dessverre ikke tankelesere, men vi kan hjelpe deg med det nest beste: en liste over de vanligste intervjuspørsmålene og hva du bør svare. Fortell oss hvorfor vi skal ansette deg.


Slik skiller du deg ut på jobbintervju. Er du innkalt til jobbintervju , har du kommet et stort skritt nærmere jobben. EDine Penger AS. Men intervjuet har både mange muligheter til å imponere og en del fallgruber. Vi gir deg alt du trenger å vite, før, under og etter jobbintervjuet.


Jobbintervju kommer i mange varianter, og det svært viktig å stille forberedt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg