tirsdag 20. august 2019

Vitser

Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Det beste utvalg av Norges beste vitser.


For barn i alle aldre. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper.

Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Kona hadde et usedvanlig hårete underliv og det toppet seg når mannen sammenlignet underlivet hennes med Mullah Krekar. Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen.


Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser.

Karsten hadde med sin unge vakre sekretær, Gudrun, på forretningsreise. De hastet fra møte til møte og det var ikke noe fritid. Dette falt ikke i god jord hos Gudrun , som hadde sett. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før!


En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark. Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla. Morsomme vitser er vel noe av poenget?


Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett. Vi har svenskevitser, blondinevitser, grove vitser og mye mer. Vi håper du finner vitser du liker. En mann med krykker kom en dag inn i kirken.


Han stoppet ved døpefonten, dyppet hendene, gned vannet utover beina, og kastet krykkene. Hvor mange sykepleiere trengs det for å skifte en lyspære? Det trengs bare en, men hun trenger en foreskriving av lege.


Hun har heller ikke lov å stille diagnosen at lyspæren har gått og trenger å skiftes, men må gi beskjed til legen at det ikke kommer lys i fra lyspæren og vente på videre instruksjoner. I slike vitser er de andres dumhet den komiske faktoren, og selv om innholdet ofte er svært uskyldig, kan vitsene forsterke fordommer og styrke samholdet i vi-gruppa. Starter med denne: Hva er likheten mellom å drikke fruktjuice og tilfredstille ei jente med mensen oralt?

Du blir like overrasket når du får klumper i halsen. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg