onsdag 21. august 2019

Kjærlighet er

Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere, men en kan kanskje gruppere ulike former for kjærlighet : Romantisk og seksuell kjærlighet. Positiv gjenklang dukker ikke opp ut av det blå. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke ordikt,forfattere,lykke, kjærlighet ,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. Ingen veit vægen vi vandre.


Je vil itte sjå på ændre.

Kjærlighet kommer, og kjærlighet går. Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Og visa med seljelyd låter. Min glede er din, din glede er min. Og sorgen er min når du gråter.


Med kjærlighet for kanaler. Ekteparet Timothy West og Prunella Scales deler en lidenskap. De elsker elvebåter, kanaler og livet langs elvebredden.

Britisk reiseserie. Vi elsker kjærlighet , og vi elsker forfattere, karakterer, filmer og mennesker som klarer å sette ord på de fantastiske følelsene vi føler når vi er forelsket, uten at det blir for klisjéfylt. Man kan si at kjærlighet er når hjernen utløser en type hormoner som gir deg en varm og behagelig følelse i kroppen. Definisjonen varierer fra person til person.


Men det er ikke kjærlighet. Hvis du spør en hvilken som helst mann eller kvinne, så vil nok den personen komme med den forklaringen at kjærlighet er en god følelse. Sitater om kjærlighet – Kort tekst til valentineskortet – Gavetips til kjæreste. Dikt om kjærlighet.


En drøm er bare en drøm til den plutselig blir sann En berøring er bare en berøring til følelsen setter hjertet i brann. Et kyss er bare et kyss Helt til du finner den ene En setning er bare en setning til du sier tre. Guddommelig kjærlighet er en fremtidsfabel som har lite tiltro til, og lite til overs for, totalitært tankegods.


Måten regissør Gabriel Mascaros viser frem de konstruerte og kontrollerende systemene i både religion og byråkrati er fulle av treffsikre observasjoner og subtil systemkritikk. Lukk kun opp din favn, kom i Jesu navn, himlen bringer den jo med. Bli i kjærlighet , og du har Guds fre for Gud selv er kjærlighet. Tusen takk til alle lesere som kommer med ønsker og forslag til nye tema. Bloggen har eksistert i over fire år.


Selv om jeg ennå ikke har gått tom for nye idèer å skrive om, så er jeg av og til “tommere enn normalt” og takknemlig for at dere som leser kommer med forslag. Brennende kjærlighet er en barnevennlig klassiker som voksne også elsker.

Hjemmelaget potetmos med ost, bacon og sopp er deilig kosemat for hele familien. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Uansett om du elsker at være singel eller ikke så er det bare noen ting du absolutt ikke trenger å. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til kjærlighet.


Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg