torsdag 1. august 2019

Handle med faktura i pakken

Finn Handle Med Faktura I Pakken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid tilgjengelig. Skreddersydd deg som vil føre selv.


Jeg tenkte å begynne med julegavehandling nå, og er avhengig av å få gjort dette over nettet.

Liker å ha papirfaktura liggende i permen hjemme, er så mye lettere å holde oversikt enn å betale med kort. Ved forhåndsbestilling av en vare som kommer på et senere tidspunkt, bør betaling med faktura benyttes. Da ligger fakturaen i pakken sammen med varen. Det er ikke mulig å betale med faktura eller postoppkrav utenfor Norge, gjelder.


Det motsvarer de utgiftene vi betaler for å sende pakken og motta den i retur,. Er pakken skadet under transport skal det reklameres direkte til postkontoret. Beskjed om at pakken har ankommet vil bli sendt pr SMS og EPOST.


Vil du handle med kredittkort må du være fylt år.

Når du velger å betale med faktura får du hjem dine varer før du betaler. Velger du å betale mot faktura , får du en rentefri kreditt på dager. Faktura i pakken – oppgi fødselsnummeret ditt ved bestillingen. Fakturavilkår – ved faktura foretar vi vanligvis en kredittsjekk. Du får dager på deg til å betale fakturaen.


Ved uteblitt betaling sender vi purring med et ekstra gebyr på kr 50. Kredittgrensen varierer avhengig av tidligere kjøp og kjøpesum. På bonprix kan du betale bekvemt med faktura. Det ligger en betalingsmelding inne i pakken. Hvis du velger å betale med bonprix faktura kommer i tillegg et faktureringsgebyr på 1- kr og ekspedisjonsavgift på 4- kr.


Vi ber deg betale fakturaen innen dager etter at du har mottatt pakken. Pakken må hentes innen dager etter at hentemelding er mottatt. Dersom pakken ikke blir hentet, vil den gå i retur til oss. Hos AtelierGS tar du ingen risiko. Skulle du ikke være fornøyd med varene, er det bare å sende dem tilbake eller bestille en annen modell.


Hos oss returnerer du varer på en enkel måte.

Betal som det passer deg: mot faktura innen dager eller per postoppkrav – du. Ved kjøp med faktura MÅ faktura betales av kunde innen betalingens sist dato utgår. Det er kunden ansvar at faktura betales i tide.


Påminnelse avgifter for forsinket innbetaling av faktura SKAL kunden selv stå for. Faktura SKAL ikke sendes med i retur pakken ved bytte av varer. Når vi har behandlet din retur på vårt lager vil Klarna oppdatere fakturaen eller tilbakebetalingen.


Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra faktura og du vil få tilsendt ny faktura pr. Vi leverer matvarer til skoler, barnehager og bedrifter i Bergen og omegn. Du bestiller enkelt de matvarene du ønsker og de blir levert på døren.


Følg returanvisningene som står beskrevet i returskjemaet du fikk med i pakken. Fra du leverer inn returen, tar det normalt ca uker innen vi har mottatt og behandlet den og vi meddeler deg via e-post når dette er gjennomført. Har du valgt å betale med faktura kan Klarna kontakte deg for å få kontoopplysningene dine.


Det skal være enkelt å handle hos oss. Vi sender alle bestillinger med PostNord eller Bring og leveringstiden er normalt 1-dager. Sendes den som brev vil pakken bli forsøkt levert direkte i postkassen din, dersom det ikke er plass der, vil vil den bli sendt til ditt lokale postkontor – og da vil du motta hentemelding per post. Retur av deler av ordren eller bytte: faktura oppdateres til riktig beløp eller klarna tar kontakt for tilbakebetaling. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering.


Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger. Du kan også benytte deg av muligheten å betale med DIBS Easy. Det vil da følge med en faktura i pakken eller den blir sendt til deg per e-post samtidig som din bestilling blir sendt fra oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg