fredag 9. august 2019

Databriller

En databrille avlaster og gir et behagelig syn ved jobbing foran skjerm. Mange merkevarer, gode priser! Se vårt utvalg av briller til både han og henne. Sjekk alltid med NetOnNet først.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!

Brilla skal gjere det mogleg – eller enklare – å utføre arbeidsoppgåvene, og skal redusere faren for helseplagar som følgje av for dårlege synstilhøve. I databriller er styrker og glassløsning spesialtilpasset dine arbeidsforhold og avstanden du trenger for å se optimalt ved arbeid på dataskjermen. Bruk av databrille gjør at du ser så godt som mulig ved en dataarbeidsplass. Det finnes hovedtyper databriller : databrille med enstyrke-glassløsning og databrille med kontorprogressiv glassløsning.


Optikeren vurderer hva som er beste glassløsning i forhold til din arbeidssituasjon. Hele prosent av nordmenn er ikke klar over at de har rett på såkalte databriller betalt av jobben, viser en spørreundersøkelse YouGov har gjennomført på oppdrag for Norges Optikerforbund. Blant yngre er muligheten ukjent for to av tre.

Har du behov for databriller ? Last ned din rekvisisjon her. Husk at bestill time for synsundersøkelse, dette kan gjøres online via Synsam. Arbeidstilsynet definerer idag en dataskjerm som en større, frittstående skjerm som er koblet til en datamaskin, dette kan f. Husk at ifølge arbeidsmiljøloven har man rett til å få dekket både synstest og databriller av arbeidsgiver om dette anses som nødvendig, sier Nybø.


Hva som er ansett som nødvendig må vurderes av optiker, skriver Arbeidstilsynet på sine sider. Da kan du ha rett på å få betalt databriller , eller terminalbriller som det også kalles, av jobben. Det er ikke fastsatt noen beløpsgrense.


Databriller for god øyehelse. Svie i øynene, hodepine trøtthet og stiv nakke kan være symptomer på at alt ikke er som det skal være med synet. Specsavers har butikker i Norge, og tilbyr briller, kontaktlinser og synstest utført av autoriserte optikere.


Bestill time i dag! Finn databriller nå på Kensaq. Hvilke glass som passer best for deg finner du fram til i samråd med optikeren. Over en halv million nordmenn over år tilbringer mesteparten av arbeidsdagen foran en dataskjerm.


For at arbeidsgiver skal dekke databrillen din, må styrken være ulik din private brille og spesialtilpasset dine arbeidsforhold.

Hvem har behov for databriller ? Vi setter vår ære i personlig oppfølging og god service til alle våre kunder. Universitetet i Oslo. Skjema for anskaffelse av databriller. Saks- og dokument nr.


Phorte: HMS-XX -XXX-XX-XX. Synsundersøkelse, databriller og vernebriller med styrke Dersom synsproblem vedvarer etter at dataarbeidsplassen er tilrettelagt, bør det foretas en synsundersøkelse slik at optiker kan vurdere om ansatt har behov for databriller. Dersom en risikovurdering viser behov for vernebrille med styrke skal arbeidsgiver også tilrettelegge for dette. Lover og regler Arbeidsgiver og arbeidstaker har rettigheter og plikter ifølge lover og forskrifter.


Når det gjelder retten til databriller på arbeidsgivers regning, og for å unngå misforståelser i tolkningen, er det laget henvisninger til de viktigste punktene i forskriftene, se under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg