tirsdag 27. august 2019

Vaskemaskin bråker ved sentrifugering

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Lagervarer leveres neste virkedag.

Dette medfører en bankende eller hylende metallisk ly litt avhengig av hvor medtatt lagrene er. Har en litt over år gammel Whirlpool vaskemaskin. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Nå i det siste har den begynt å bråke noe innmari ved sentrifugering mot slutten av vaskesyklusen.


Flytta nettopp inn i en leilighet hvor leia inkluderer bruk av en Samsung vaskemaskin. Men den bråker noe helt sjukt under sentrifugering. Utleier sier det bare er reima eller noe, han har selv strammet slik at betongblokka under sitter skikkelig fast.

Dersom det er få plagg, eller tunge plagg, alternativt alt i maskinen havner inni et strechlaken, så blir belastningen for tng på mawkinen og trommelen går borti innertrommelen og lager bråk ved utpumping og begynnende sentrifugering. Da bør du stoppe maskinen og hjelpe den med enten å ta ut tøy, eller fordele sammenpakket tøy. Hus, hage og oppussing: Satt akkurat på en ny klesvask, og minutt inn i vasken. Problemer med vaskemaskinen , hva kan det være?


Bolig og oppussing › HåndverkereBufret23. Forsøk også å sjekk om du har slark i lagrene til trommelen ved å bevege fronten på denne opp og ned. Her skal det ikke være bevegelse. Har vaskemaskinen justerbare ben, kan du kanskje løse problemet ved å justere på disse til vaskemaskinen er helt i balanse. Hvis vaskemaskinen beveger seg rundt på flisene, kommer den raskt til å stå skjevt.


Symbol nummer fem og seks finner du helt til høyre på nederste rad. De ligger oppå hverandre og angir begge støynivå. AntiVibrasjons-designet sørger nemlig for færre vibrasjoner.


Til sammenligning har en normal samtale et lydnivå på dB. Reparasjon av vaskemaskin – lønner det seg? Det er dyrt å reparere hvitevarer.


Om det lønner seg eller ikke avhenger av hvor mye vaskemaskinen koster samt hvor lenge du forventer at du skal eie den.

Prisen på en rimelig vaskemaskin er 3-4. Det betyr at maskinen sentrifugerer med for mye vann, noe som igjen fører til. Dersom vaskemaskinen bråker når den sentrifugerer, kan årsaken være en av. Slo den på igjen etterpå, og merket at den kun bråker og vibrerer når.


Kan ekstremt lite om vaskemaskiner, og vil ikke slå den på igjen i frykt. Ta tak øverst i åpningen på trommelen og prøv å løfte på den med et par fingre. Ved å gå inn på hver enkelt maskin under, finner du en oversikt over hvilke forhandlere som fører maskinen.


Får ikke vaskemaskinen til å stå rolig – Hus. Tre ganger billigere. Det finnes modeller som er billigere enn testvinneren og som både vasker og sentrifugerer godt. De skårer gjerne dårligere på skylling og lyd. Den har vært feilfri nå i 8-år, men nå bråker den veldig underveis i vaskeprosessen.


Lurer på om noen her inne kan ha tips. Lyden høres ut som om den kommer fra motoren eller området omkring den. Da er det heller bare å legge plaggene i maskinen, skru knotten til riktig posisjon, så tar vaskemaskinen av seg resten.


Jeg har skrudd av bakplaten for å lytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg