fredag 23. august 2019

Hekle teppe

Fine tepper til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. De aller fleste er gratis.

Hekle staver uten økninger, totalt 1st. Nå har du en sirkel som er ca 17. Vanligvis hekler man en taggekant ytterst og da blir det en perfekt størrelse… :O) Hva slags garn du bruker er uvensentlig, dette er en oppskfrift som passer til alle typer garn!


Ta en titt på videoen og se hvordan du kan klare å hekle slike søte ruter! Snart kan du lage et lite teppe ! Lag tre luftmasker med den nye tråden. Festet blir finest uten knuter, bare hekle 2-masker med dobbel tråd så går det bra.


Da blir det en tråd mindre å feste for hver farge en skal ha. Vintertiden er like rundt hjørnet, og det inndbyr til innendørs hygge. Hva er bedre en et lekkert sofateppe til at tulle seg inn i når kulden riktig melder seg utenfor?


Her er vårt råd på det perfekte teppe , som du selv kan hekle. Grytekluter, teppe og putetrekk er bare noen ideer som jeg kommer på i farten. Det er super lett å lære og dessuten så går det veldig raskt å hekle et sånt teppe også! Men som sagt, du kan også prøve deg på mindre ting.


Garnmengde: One size(4) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.

Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Kjøp tepper med valgfrie mål. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. This feature is not available right now.


Please try again later. Metoden kalles Flat Braid Joining du kan se på bl. videon hvordan det gjøres. Til hvert teppe har jeg brukt forskjellige farger (bunter av hver),.


Dette gjøres bare en gang, men i HVER begynnelse. Lag et rundt, heklet teppe som passer perfekt inn i stua di. Hele teppet er heklet av staver og er veldig enkelt! Du starter med å hekle staver i en maske, deretter hekler du staver i hver sin maske. Etter første runde er snakker vi staver og ikke masker).


Jeg la opp 1masker. I tilegg har jeg som mål å hekle striper(omganger) hver dag, noe jeg stort sett har klart å holde. Tilsammen trenger jeg striper, og nå har jeg 42. Mønsteret er det samme som jeg har brukt på disse vaskeklutene.


Teppet vokser fort på denne måten! Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg