torsdag 22. august 2019

Osteopat bergen

Bergen Osteopatiklinikk avdeling Bergen Sentrum holder til sentralt i Olav Kyrres gate 3 i 4. Vi ønsker alle velkommen til vår klinikk! Har du smerter eller plager i kroppen? Samarbeidspartnere.


Avdeling Bergen Sentrum. I Klinikk for Osteopati og Barseltrening Cronauer prøver vi å finne årsaken til dine individuelle plager og tilpasse en helhetlig behandlingsplan skreddersydd for deg.

Vi tar oss god tid til våre pasienter og ønsker deg hjertelig velkommen til en av våre behandlingsteder i Bergen. Klinikken er godt etablert i Bergen med omegn og har et godt tverrfaglig samarbeid med andre medisinske faggrupper. Pasienten må derfor selv dekke behandlingskostnader. Priser for undersøkelse og behandling avhenger av terapeut og tidsbruk. Er du ute etter behandling for medvirkende årsaker til plager i muskel- og skjelettsystemet kan vår osteopat hjelpe deg.


En osteopat er spesielt ute etter å finne årsakssammenhenger til dine smerter. Noen ganger kan plagene dine være et annet sted enn der smerten oppleves. Vi har dyktige fysioterapeuter, manuellterapeuter, osteopater og muskelterapeuter.


Vi har akuttimer og ønsker nye og gamle pasienter velkommen i nye, lyse og moderne lokaler.

Behandling For Alle er en tverrfaglig helseklinikk på Sletten og Oasen i Bergen. Våre erfarne terapeuter tilbyr skreddersydd behandling for smerter og plager i muskler og skjelett. Bergen Helhetsklinikk er et unikt helse- og livsstilskonsept som jobber fra hjertet for å hjelpe mennesker til bedre hverdag og livskvalitet. Vi jobber helhetlig og tverrfaglig. I tillegg til psykoterapi, coaching, veiledning og mental trening, fokuserer vi på livsstilsplager, muskel, ledd og skjelett, samt mage, tarm og fordøyelse.


Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Bestill online og spar opptil ! Osteopat Bergen - kathrine tennebekk fielding, massasjeterapi, fysioterapi, psykomotorisk fysioterapi, bodil anderson, fysikalsk behandling, idrettsmassasje. På denne siden kan du lese om osteopati og andre aktuelle temaer som helse, kosthol trening, behandling og mye mer.


Kiropraktor, fysioterapeut, osteopat , massør, muskelterapeut, Lege og Spesialist i radiologi. Hvem vi er Behandling for alle er en tverrfaglig helseklinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeut, osteopat , massører, muskelterapeuter, lege og spesialist i radiologi. Osteopat og fysioterapeut Dag Aasheim Osteopati er et system for manuell diagnose og behandling av en rekke medisinske tilstander.


Osteopaten fokuserer på å opprettholde strukturen i kroppen for at den skal fungere optimalt.

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter med klinikker sentralt i Oslo og Bergen. Vi har et sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater. Kveldsåpent, inkludert lørdager, samt akuttvakt utenom arbeidstid og på helligdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg