torsdag 8. august 2019

Regnskapsfører uten utdanning

Brukervennlig regnskap på nett Prøv gratis. Kom igang på to min! Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Få kompetansepåfyll og oppdatering! Med tilstrekkelig utdannelse og erfaring kan regnskapsfører oppnå autorisasjon. En autorisert regnskapsfører kan starte egen regnskapsbedrift og påta seg oppdrag fra sine kunder. Krav til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon Vi får ofte spørsmål om hva som trengs av utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon som regnskapsfører.


I denne artikkelen redegjør vi for kravene. Autorisasjonen som regnskapsfører er attraktiv da den gir tillatelse til å utføre regnskapstjenester for andre bedrifter. For å bli autorisert regnskapsfører finnes det krav i henhold til utdannelse og arbeidserfaring.


Regnskapsfører uten utdanning

Anonym bruker skrev: Hvorfor skulle du sende inn et skjema? De ser jo at personen ikke er registrert hos dere vel? Merkelig at sånn post ikke går på bostedsadresse eller postboks Anonymkode: 35e8a.


Var en slags erklæring på at personen ikke bodde der, hadde aldri bodd der og v. Hvis du har utdanning fra utlandet må du alltid ta tilleggseksamener i Norge for å oppfylle utdanningskravet. Bachelorstudiet i økonomi og administrasjon tilbyr en spesialisering innen regnskap på det tredje og siste trinnet. Studiet gir deg en yrkesrettet utdanning , og fyller det faglige kravet dersom du ønsker å bli autorisert regnskapsfører (ARF).


Regnskapsfører uten utdanning

En regnskapsfører som foretar kontroll av en annen regnskapsførers regnskapsføreroppdrag, kan i forbindelse med denne kontrollen gis opplysninger og dokumentasjon uten hinder av den andre regnskapsførerens taushetsplikt etter første ledd. Taushetsplikten etter første ledd gjelder tilsvarende for den regnskapsfører som foretar kontrollen. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder. Praktisk kurs for regnskapsførere , revisorer og advoktarer.


Utdanningene som rapporteres til utdanning. Det kreves Bachlor i økonomi og administrasjon på til sammen 1studiepoeng, med nærmere krav til fordelingen av vekttallene innen kjernefagene finansregnskap, skatte- og avgiftsrett og rettslære, jf. Noen regnskapsførere som vil fortelle hva de har i lønn, hvilken utdannelse de har og hvilken erfaring de har?


Regnskapsfører uten utdanning

Må jeg ha regnskapsfører ? Det er ingen lov som sier at du må bruke en regnskapsfører til å føre regnskapet ditt. Det er du som er ansvarlig for at regnskapet til foretaket ditt blir ført korrekt. Har du kunnskap, tid og interesse for det, er det absolutt mulig å gjøre det selv. Søkte du på utlyst stilling, via vikarbyrå? Jeg har lyst til å utdanne meg til regnskapsfører.


Etter at du har fått autorisasjon kan du drive regnskapsførervirksomhet i eget enkeltpersonforetak, være oppdragsansvarlig regnskapsfører i regnskapsførerselskap og være daglig leder i regnskapsførerselskap. Mer informasjon om hva som kreves etter at du har fått autorisasjon som regnskapsfører. Fjern fra favoritter Legg til i favoritter Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører Bacheloren dekker utdanningskravet som kreves for å kunne søke om autorisasjon for regnskapsførere. Lisensen gjelder ikke øvrig innhold.


Regnskapsfører uten utdanning

Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning. Norsk lisens for offentlige data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg