torsdag 1. august 2019

Sjokoladekake langpanne

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.

Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange. Populær hos både voksne og barn. En klassisk sjokoladekake som alltid er like populær!


Oppskriften er til stor langpanne. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.

Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Saftig og go samtidig som den er utrolig enkel å lage!


Er det litt vanskelig å sprøyte sjokoladeglasuren – husk at øvelse gjør mester – og smør den heller på kaka og pynt med kakepynt om det skulle bli for vanskelig. DIGG sjokoladekake ! Vi snakker her mørk, supersaftig sjokoladekake med MASSE lys, bløt sjokoladekrem! I juni er det tid for avslutninger i barnehage, skoler og jobb i tillegg til dugnader, selskaper og andre slags anledninger der det gjerne forventes at man stiller med en kake.


I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Denne oppskriften gir en kjempesaftig. Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre. Uken har så langt vært veldig fin.


Prøver så godt jeg kan å kombinere de to. Jeg har både fått jobbet en del og hengt med Max. I dag har jeg vært på et spennende møte, vi skal i gang med en veldig morsom innspilling i november. Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker!


Og det er definitivt dette!

Den er rask og enkel å bake og passer perfekt i ovnens egen langpanne. Sjokoladekaken er saftig og myk med en barnevennlig smak av ekte sjokolade. Server med TORO Kremet Sjokoladeglasur Langpanne og pynt kaken etter bursdagsbarnets eget ønske.


For de som ikke liker appelsin, kan denne byttes ut med samme mengde vann blandet med vaniljesukker eller vaniljeessens og man kan utelate appelsinskallet. FOTO: Hilde Aasnæs. Men den har allikevel blitt en av mine favoritter.


Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Saftig, enkel å lage og helt uslåelig på smak. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne kan lages så lett.


Sverger stort sett alltid til Soaked Chocolate Case, eller Gjennombløt sjokoladekake når jeg skal lage langpanne , men denne tror jeg rett og slett jeg må prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg