fredag 2. august 2019

Ting å gjøre i oslo med kjæresten

Aktiviteter på sjø og land - by, fjord og fjell i hele Norge. Book din neste opplevelse fra Norges største aktivitetsleverandør her! Se alle våre gavetips til kjæresten her. Dette er definitivt en spennende ting å gjøre med kjæresten.


Ting å gjøre med kjæresten Spøkelsesvandring for to. Overrask med en spennende vandring i Oslos forhistoriske gater rundt Akershus festning og hør alle de spennende historiene om hvem som går igjen på festningen. TOPP: Kose, se film eller dra på kino er klassiske ting kjærester ofte gjør sammen, men i blant kan det være sunt å gjøre noe annet! Men hva skal dere finne på? Under finner du tips!


Etterpå kan dere velge mellom resten av forslagene nedenfor for å fylle opp resten av helgen. Benytt denne tiden til å oppleve ting sammen. Kanskje dere lærer noe nytt om hverandre?


Her er noen forslag til ting å gjøre i Oslo med kjæresten. Det kanskje aller beste å gjøre i Oslo er å leie en bysykkel og sykle rundt i byens gater. På denne måten kan man oppdage skjulte perler og komme over alt fra morsomme markeder til kunstutstillinger. Oslo har definitivt mye å by – her en liten smakebit!


Oslos shuffleboard-kultur har vokst seg til å bli populær det siste året. Hva vil du gjøre i Oslo ? Ta med familien, venner eller kjæresten for en runde shuffeboar eller litt Arcade-spill og Pac-Man om du vil. Dette kan du lett kombinere med en pils eller to. AKTIVITETER: Ta en tur på Oslo Gladiators, Megazone, eller en skytebane for å gjøre noe helt utenom det vanlige.


Det er ikke feil å sumobryte med kjæresten iført svære sumodrakter, eller være helt apekatt i klatreveggen. Iblandt så kan det være vanskelig å finne på ting å gjøre med kjæresten sin. Derfor har jeg laget en liste over koselige ting å gjøre , og mindre koselige. I tillegg er den er bortimot fri for kjønn- og legningsnormer! Lag god middag sammen.


Shopping om dere ruller den veien. Morsomme aktiviteter og spill i Oslo : Se anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Oslo , Norge på Tripadvisor. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling.


Ting å gjøre i oslo med kjæresten

Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Har kjæresten på besøk og i dag er det jo så fint vær så vi gjerne vil gjøre noe!


Vi tenkte en tur i wigelandsparken kanskje men vil gjerne fylle dagen med mer ting. Hehe, for å være ærlig så er Oslo på tredjeplass etter Stockholm og Købehavn når det gjelder mine skandinaviske favorittbyer. Og i Norge er nok Bergen på førsteplass for min del.


Ting å gjøre i oslo med kjæresten

Likevel er Oslo et spennende sted om man ser litt under overflaten, og det er unektelig mange ting å gjøre der. Noen av punktene har vi til gode å prøve selv, så kan vi ta våre egne råd til etterfølge. Her er ting du kan gjøre med kjæresten i helga. Kjør gokart Litt konkurranse i forholdet er bare bra for å holde. Takk for spørsmålet ditt!


For de minste barna er det lekeplasser og parker nær sagt overalt. Byen har også en rekke besøksgårder med husdyr, blant annet Bygdø Kongsgår Bogstad besøksgår Nordre Lindeberg, Søndre Aas på Holmlia og Kampen barnebondegård. Leter du etter en gave i Oslo ? Mange leter etter morsomme ting å gjøre i Oslo , her har vi samlet gavekort på opplevelser i Oslo slik at du enkelt kan finne en gave til den som har alt. Kjøp enkelt og raskt gavekort på en opplevelse i Oslo , skreddersy med en personlig hilsen og motta gavekortet på minutter.


Ting å gjøre i oslo med kjæresten

Teknisk Museum har veldig mye for barna å gjøre (og for også fram barnet i de fleste voksne). Det koster litt å gå inn (1for voksne, for barn, 2for familie), men er vel verdt et besøk. Du kan også gjøre noe litt utenom det vanlige og overraske kjæresten med en zipline-tur eller alternative teaterbilletter!


Steder: Få ting er like romantisk – og rimelig – som en gåtur i vakre omgivelser. Ta med deg kjæresten og gå langs Akerselva, opp på Ekebergåsen eller ta en tur til Bygdøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg