onsdag 14. august 2019

Dyreparken hotell

Hoteller Kristiansand Dyrepark. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Søk etter dyreparken hotell på den nye KensaQ. Det med liten skrift Hvis du reiser med barn, kan ulike pristillegg gjelde.


Kontakt overnattingsstedet direkte for mer informasjon. Inngangbilletter til Dyreparken er inkludert, og kan du vente deg flere helt spesielle opplevelser.

Overnattingspakke i vinterferien. For gjester som kjørte hit så er gratis parkering tilgjengelig. Meld deg på nyhetsbrev fra Dyreparken. Please contact the property directly. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen!


Rett utenfor døren finner du 1gratis parkeringsplasser. Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Bestill på hjemmesiden vår for beste pris.

Kystperlen du lengter tilbake til. Bo på hotell ved Dyreparken ! Christiansholm festning ligger 1meter unna. Både restaurant, bar og resepsjon gir en helt annerledes opplevelse enn du er vant til. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.


Der er det godt over 3forretninger og butikker. Rewards og tjen bonusovernattinger. Hopp til hovedinnhold. Vi tilbyr kundeservice døgnet rundt.


Men hvis du klarer å rive deg vekk fra senga, kan du kose deg i Restaurant Safari, ta en tur innom treningsrommet e ller følge med på barna i lekerommet. Her er det noe for alle og enhver. Værelsene og fellesområdene preges av motiver fra dyrenes rike, noe som gjør overnattingen til en uforglemmelig familieopplevelse. Det er blant annet et stort barne- og datalekerom på 1kvm.


Fra hotellet har man utsikt til dyreparken samt til en idyllisk innsjø, og det er gangavstand til Sørlandssenteret – som er et eldorado for shoppinginteresserte. Opplev skjærgår Fiskebrygga og Dyreparken i Kristiansand! Våre hotell ligger i sentrum, bare minutter fra Kjevik flyplass.


Velkommen til Kristiansands og Sørlandets største hotell - perfekt for familier på tur, eller de som ønsker å bo nær sentrum av byen.

Book alltid billigst her. Besøk vår luftige restaurant med utsikt over havet. Egen buffet til barna og uteservering på terrassen om sommeren.


Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler. Vi er et kontantfritt hotell. I Sørlandshallen er det baner og der regner vi med å få plass til alle kampene for klassene 9-år. Enkelte kamper kan avvikles på kunstgress utendørs. Vi oppfordrer lagene til å kjøpe hotellpakke.


Da bor du i gåavstand til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg