tirsdag 6. august 2019

Stoffpakke vestfoldbunad

Stort utvalg av kvalitetsbunader sydd etter dine mål. Min kjære tante som borpå Mo i Rana har sydd mange fine bunader fra forskjellige steder. Blandt annet min Nordlands bunad.


Men siden jeg har bodd i Vestfold i over år av mitt år lange liv vil jeg gjerne også ha Vestfoldbunaden (mine barn har denne, sydd fra husflidens syerske). Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk tilknytning til.


Bunadhuset selger materialpakker for en rekke av våre mest populære bunader og drakter. Pakkene inneholder stoff med all nødvendig tråd og mønster. Kvar enkelt bunad blir brodert for hand og sydd etter dine mål, noko som gjer kvar enkelt bunad unik. Bunaden har damaskstakk i to ulike fargar, svart eller rustrau og svart brokadeliv. Det høyrer til eit kvitt forkle med kulørt blomstermotiv.


Det er mogleg å velje mellom to ulike vesker med forskjellige fargar og motiv. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Tid for å tenke på bunad til våren?


Jeg fikk min bunad sydd inn hos husfliden tror jeg det var. Vi har også materialpakker! Må få sydd inn bunaden min. Noen som har gjort det og vet ca pris ? Stoffpakke til vestfoldbunad uten kurs?


Flere resultater fra forum. I min familie bruker vi bunad på julaften f. Kjøper vrangsydde bunader til billig pris og angrer. Bunad – Slik kan du spare penger på bunadskjøpet – KK.


SY SELV : Å sy bunaden selv kan spare deg mange kroner. Jeg bare lurte på om noen vet sånn ca. Tror nok du er forsent ute nå, ja. Hele folket i (hånd)arbeid!


Ikke at jeg, som er så utålmodig at jeg blir talentløs på håndarbeidsfronten, skal sy noen bunad. Dame – Vi leverer damebunader fra hele landet. I årenes løp har Bunadhuset sydd og montert bunader fra alle deler av landet.


Vi leverer flere typer broderte Rogalandsbunader, samt en historisk variant uten broderier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg