tirsdag 13. august 2019

Det søte liv kaker

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Det søte liv kaker

Under prisutdelingen Årets Matblogger arrangert av Mathallen Oslo og godt. Allerede som 14-åring var hun en erfaren kakebaker, og til sin egen konfirmasjon bakte hun kaker ! På bloggen detsoteliv. Vepsebol er alltid like populære! Det søte liv -Kristines beste kaker og boller til 17.


Hvert eneste år på denne tiden ser jeg at dette er en kake som veldig mange ønsker å ha i kakeboksen til jul. Kakene blir hvite på utsiden. Inni er de imidlertid. Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins.


Oppskriften passer til en stor langpanne, ca. Sendes senest i morgen. En av Norges mest erfarne kakebakere, Kristine Ilsta har satt sammen en unik og variert samling av velutprøvde kakeoppskrifter med utgangspunkt i de smakene hun ser slår aller best. Hun gir deg gjennomprøvde, grundige, enkle og garantert gode oppskrifter på sine beste og mest populære kaker , desserter og andre godsaker.


Dette er gjennomprøvde, grundige, enkle og garantert gode oppskrifter på kaker , desserter og andre godsaker som får tennene til å løpe i vann! SOKRATES Tenk at du setter tennene i en akkurat passe myk og akkurat passe søt kake med en smak som fyller hode og hjerte med lykkelige minner. La deg friste av over 2oppskrifter på fantastisk gode kaker – for enhver anledning og for enhver smak! SIDE2): - Jeg kan anbefale alle kakene jeg har lagt ut på Det Søte Liv. For å gjøre det enkelt for deg, har Kristine Ilstad delt boka inn i kapitler etter smak - slik at alle enkelt kan finne sine favoritter.


Det søte liv kaker

Og vil heller ha gjester på kaffe og kake enn middag, men det går greit med pastaretter og risotto også. Det er også sansene som driver bakegleden min, jeg elsker å skape noe godt, nyte smakene og lukten av nybakt, og å dele sanseopplevelsen med de rundt meg. Det viktige med hjemmebakt er å kunne nyte den ekstra gode smaken, og ikke at resultatet må se perfekt ut. Tiden løper så altfor fort for en noen og enhver, og kanskje for barneforeldre i sær.


Det er i alle fall slik det føles når barna etterlyser middagen i det samme de trår over dørstokken hjemme etter endt dag i barnehage eller skole. Da er det godt å kunne trylle fram noen raske kyllingmiddager på 1-2-3. Kakerøren passer til en liten langpanne, ca. Her får du oppskriftene på hennes beste og mest populære kaker. Ny bok fra Norges desidert største kakeblogger!


Denne gangen blir det hjemmelaget mysli og marinerte kyllingspyd med brødpinner. Du får også oppskriften på rådhuspannekaker med hjemmelagede makroner og likør. Mette Blomsterberg lager søtsaker, men også spennende bakverk som du kan ha i matpakken. Vi blir stk til bords her imorgen, så det blir trangt om saligheten, men der det er hjerterom vet du.


I tillegg kan jeg jo vise frem de tøffe kakemonstercupcakesene som jeg lagde til barneselskapet. De var bare barn, så da kunne jeg legge litt tid på å lage en spesiell kake til de hver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg