tirsdag 20. august 2019

Måltider 400 kalorier

En enkel måte som kan bidra til vektreduksjon, er å spise fire måltider på rundt 4kcal per dag. Det høres kanskje lite ut, men dette vil gi deg nok energi. Det vil også opprettholde forbrenningen og holde deg mett.


Og best av alt, du kan spise nesten alt – så lenge du holder deg til små porsjoner. Nå som jula er over er det ingenting som passer bedre enn noen lettere måltider som både metter og smaker godt, men som hjelper deg ned i vekt.

Her har vi samlet fem enkle og gode oppskrifter. Supper er et supert utgangspunkt for et mettende og slankende måltid. Du vil kanskje prøve å lage dine egne måltider. En fersk studie tyder på at folk som lager mat hjemme, spiser sunnere og forbruker mindre enn de som regelmessig spiser ute.


Disse lette oppskrifter, alle under 4kalorier , leverer protein og fiber for å holde deg fornøyd hele dagen, og til og med la igjen være plass til mid-morning og mid-afternoon snacking. Eksemplene på kaloriberegning av måltider er hentet direkte fra: Forebygging, utredning og behandling av overvekt og fedme hos voksne. Nasjonale retningslinjer for primærhelsetjenesten, utgitt av Helsedirektoratet.

Her finner du eksempler på kalori-innhold i ulike frokost-, lunsj- og middagsalternativer. Bruker en god del grønnsaker og som regel rent kjøtt eller fisk - men selv om jeg bruker pølser eller farse trenger det ikke bli så mye mer. Jeg har lagt ut mange middagsoppskrifter her med ca 4kalorier pr porsjon, du finner dem helt sikkert hvis du søker, ellers kan jeg prøve å dytte opp igjen tråden. Velg mellem 1forskjellige måltider som alle er tilpasset I FORM-kuren - perfekt slankemat. En kvinna kan äta totalt 5kcal per dag och en man kan äta 6kcal per dag.


På fastedagene skal du bare spise to små måltider , nemlig lunsj og middag. Hvert måltid kan bare bestå av 2kalorier. Her er forslag til oppskrifter for 5:2-dietten, og alle er sunne og gode. De fleste oppskriftene er veldig enkle og passer til dager da du har det travelt. Här är tio måltider som förutom att de är snabblagade bara innehåller max 3kalorier.


Ett snabbt och smalt alternativ helt enkelt! Klicka på receptnamnet för att komma direkt till. All mat inneholder kalorier - noen mange, andre få. Poenget er å spise mat som i tillegg til å gi deg kaloriene du trenger, også tilfører kroppen de næringsstoffene den trenger for å fungere. Et variert kosthold med mye grønnsaker er bra.


Du lurer på om det er farlig å kun spise 4kalorier hver dag.

Dette er noe som ingen anbefaler. Da vil du kunne gå ned på en sunn og god måte. Man anbefaler de som skal gå ned i vekt å spise mange mange små måltider hver dag. Smør bollen med smøreost, læg pålæg og ost på og smør med lidt sennep. Da kommer resultatene til å bli mer varige.


Hvis du har brug for at vide præcis hvor mange kalorier der er i din ma så er der hjælp at hente her. Alle opskrifter i denne samling har under 500kcal pr. Prøv vores lækre og sunde retter, og glæd dig over den gode smag.


Find opskrifterne her! På dine fastedage skal du kun spise to små måltider , nemlig frokost og aftensmad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg