torsdag 8. august 2019

Morsomme taler gratis

Morsomme taler gratis

Mye gratis stoff, gode lenker, mye informasjon for deg som trenger sanger eller taler. Besøk oss før du kjøper eller bestiller festsang eller taler ! Du finner her ALLTID en god bryllupstale, konfirmasjon tale , velkomsttale, dåpstale, takketale, takke for maten tale , morsom damenes tale , herrenes tale , gode vitser, brudgommens og brudens tale bryllup, bryllupstale forlovertale til bruden, m. Om det er første gang du skal holde en tale , så kan du lese igjennom noen av disse talene i Talearkivet for å danne deg et inntrykk av hva en tale kan være. Dette er taler som er blitt innsendt fra besøkere av nettstedet, og et par taler jeg selv har holdt (de tre nederste damenes taler ). Når du finner din kategori for taler så vil du få se beskrivelse av hver enkelt tale. Forhåndsvisning av talen Hver enkelt tale får du se utdrag fra. Du får også få indikasjon på hvor lang talen er med antall ord og hvor lang tid det tar å fremføre talen.


Morsomme taler gratis

En generell måte å innlede den delen av talen på kan være: – Det er flere i rommet som har erfaring med sjekking. Den mer konkrete, og mer morsomme , måten er: – Flere her har erfaring med sjekking – for eksempel deg, Petter. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!


Vi selger ferdige takk for maten- taler I nettbutikken kan du kjøpe takk for maten taler – en samlepakke med flere morsomme taler som du enten kan bruke som de er eller tilpasse til din situasjon. Noen av dem er lange, og du bør korte dem ned ved å sløyfe det som du ikke ønsker å ha med. Mer om takkformaten taler : Ferdige takk for.


Du får en samling taler som selvfølgelig inneholder en takk fra konfirmanten, men også flere morsomme bemerkninger som får gjestene til å le. Her er utdrag fra en av talene. Og tusen takk for alle gavene. Jeg har fått veldig mye av det jeg ønsket meg, og nå gleder jeg meg til å få brukt alt det jeg har fått! Ferdige taler Jeg har skrevet mange taler og vil nå også dele disse med deg.


Dette er taler med sjel og glød og vil gi deg god inspirasjon til å fullføre din egen personlige tale. Talene kan brukes som de er, eller du kan editere de etter eget ønske. Her følger flere eksempler på damenes tale fra Skrivearkivet.


Se også: morsomme visdomsord. I Norge er ikke lyn og torden dagligdags, men på verdensbasis slår lynet ned i snitt hele millioner ganger per dag! Hvor høyt kan du hoppe?


I forhold til fluer blekner selv merittene til verdens beste høydehoppere – fluer kan nemlig hoppe 2ganger så høyt som sin egen kroppslengde! En tale til en konfirmant bør alltid inneholde en del om hormoner, mener jeg. Du har dessverre vært vitne til en del … la oss kalle det utbrudd … og siden du forhåpentligvis har fortrengt de fleste, vil jeg minne deg på ett som satte ting i perspektiv for meg. Håper disse kan gi deg inspirasjon og gi deg noen ideer. Her får du noen eksempler på taler i forbindelse med bursdag.


Morsomme taler gratis

Tiden flyr og det er nærmest uhyggelig å tenke på hvor svimlende fort de siste årene har gått. For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen!


Konfirmasjonssanger Hva om du kunne kjøpt en ferdig konfirmasjonssang som virker skreddersydd? Her kan et minutt være alt for lenge. Denne talen skal ikke være langt.


Morsomme taler gratis

Husk at gjestene ofte sitter og venter på at de kan begynne med maten. Det er noen få ting denne talen skal inneholde. Du skal ønske alle velkommen på vegne av dere som vertskap, eller på vege av f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg