torsdag 1. august 2019

Ostekrem uten smør

Jeg trenger tips fra noen som kan litt om mat og ingredienser. Jeg skal lage mange muffins til en fest i morgen, og har lyst på en god topping, som ikke er alt for søt, og som er litt luftigere enn den vanlige melisglasuren. Lagde smørkrem til forrige fest, den ble alt for mektig, nå har j. Det er lurt å røre sammen smør og melis først, så du er helt sikker på at du ikke får smørklumper i glasuren.


Kaken er kjempefin å fryse. For å unngå søl med glasuren, er det lurt å sette kaken i kjøleskapet til glasuren er stivnet (gjerne over natten). Ha så stykkene i små fryseposer og frys ned uten trykk på toppen.


Avkjøl det litt før du tilsetter det i eggedosisen. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott. Vend forsiktig inn revet gulrot i blandingen. Hell røren over i en langpanne (x cm) kledd med bakepapir i bunnen.


Ha kefir i en stor rørebolle. Tilsett smeltet smør , sukker, natron og krydder. Bland så i hvetemelet og rør til en jevn og klumpfri deig. Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca. x cm). Lavkarbo-kake med ostekrem Dette er en herlig kake som inneholder lite karbohydrater.


Den er dessuten både glutenfri og bakt uten vanlig sukker. Dersom du tilsetter smøret fra begynnelsen av kan fettet i smøret gjøre at glutenet ikke får optimale forhol og deigen kan bli vanskelig å jobbe med. Ved å elte inn smøret etter at deigen er eltet i ca. Kle bakebollen med plast eller ha. Bak nydelig brownie med ostekrem og sjokoladeglasur av kokesjokolade og kaffe.


Ostekrem uten smør

Du kan godt servere uten glasur,. Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Smelt smøret i en kjele.


Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Smør en liten langpanne, ca. Kle så pannen med et bakepapir. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig.


Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem ! Gulrotkake er alltid populært, og denne varianten er det veldig mange som liker, siden den verken inneholder nøtter, rosiner, mye krydder eller annet som forstyrrer den rene gulrotkakesmaken. Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Lage ostekrem til gulrotkake.


Hvilket smør er best? Fellesforum Anonymforum. Synes faktisk det er best uten smør. Bare kremost og melis. Disse muffinsene er helt uten egg, uten at det har noe å si for smaken.


Ostekrem uten smør

I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Pynt muffinsene med en vanlig melisglasur eller en ostekrem hvis du vil gjøre det lille ekstra. Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær.


Toppet med en frisk ostekrem -glasur er dette en kake som passer for både store og små anledninger. Og den toppes med en god ostekrem. Denne røres sammen og stekes på null komma svisj.


Like fort forsvinner den fra kakebordet. Stek kaken midt i ovnen i ca. OstekreVisp vaniljekvarg, kremost og melis til en luftig krem. Så står ostekremen for tur: Kjør smør og melis forsiktig i en kjøkkenmaskin, og tilsett deretter kremosten.


Kjør det på middels hastighet til blandingen er lett og luftig. Ikke pisk mer en nødvendig. Ha kremen i en sprøytepose eller lignende, og dekorer kakene etter smak og behag.


Ostekrem uten smør

Topp gjerne kakene med friske moreller eller lignende. Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker. Dette er kremen som jeg som oftest bruker til å lage rosene på rosekaker også. Hopp til hovedinnhold.


Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem ,. Derfor har jeg laget noen muffins som har samme julete smak. For et litt annerledes tygg har jeg tilsatt litt knuste pepperkaker. Personlig liker jeg disse best uten ostekrem på toppen, men det er en smakssak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg