torsdag 22. august 2019

Mariusgenser alternative farger

Alternativ til dem som synes at ull klør. Nr Marius genser i Sisu med isydde ermer. Prøv deg frem, lek med fargekombinasjoner og se umiddelbart hvordan bildet endrer seg! Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv.


Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha. Er litt lei av de tradisjonelle fargene (blå hovedfarge).

Men samtidig er det jo den som er den ekte mariusgenseren. Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Hva ville dere gått for?


Jeg registrerer at disse innleggene er ganske gamle. Likevel vil jeg gjerne si at man bruker mer enn garnnøster til en marius-genser til dame i str M. Ble litt usikker på detaljene i mønsteret og ville heller ikke ha for vid hals. Finnes i fire farger.


O_O Det gikk heldigvis over, thihi.

Legger Lerke på minnet som et evt alternativ. Garnmengde: XS-S(1) M(2) L-XL(2) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen.


Nå kan jeg proklamere at den er ferdig! En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med. Hadde vurdert å strikke Marius i kun farger til en niese, og ser jo nå at det fungerer veldig fint. Flott rødfarge, spent å høres om garnet holder.


Trenger hjelp til valg av farger på mariusgenser ! Skal strikke meg en genser nr to. Har lyst på enda en genser til meg selv, men klarer ikke å bestemme meg for hvilke farger ! Tenkte å strikke enda et sett til frøkna med genser,bukse og lue til høsten. Troor det blir marius igjen Har du en fin genser du vil vise frem, eller hvilke farger er fine sammen?


Enklere å se fargene på bilde enn å se dem for seg. Her har vi funnet frem noen strikkegensere som er inspirert av dette, og husk at når du ser på dem kan du lett bytte strikkegarn slik at du får den fargekombinasjonen du selv ønsker! Alle våre gensere er laget i 1 merinoull.


Nå får du Marius genser opp til størrelse år. Mariusmønsteret er det mest strikkede mønsteret i Norge, og har blitt kåret til ett av de 1beste norske design de siste 1år. Mariusgenseren er inspirert av en tradisjonell setesdalgenser, men er uten lus.

Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Flotte farger du har valgt til genseren din. Har selv laget en del Mariusplagg, og alle har vært i blå med rødt og hvitt.


For noen nydelige sauer, skulle gjerne hatt noen sånne hjemme #128578; Riktig god påske til deg og dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg