mandag 5. august 2019

Småting til menn

Dropp slipset og gi bort noe morsomt og annerledes til mannen som har alt. På Bryggen i Bergen finner du konseptbutikken Småting. Småting er et moderne barnebutikk-konsept som satser spesielt på individuelle ting og et variert vareutvalg.


På den måten slipper du å lete etter småting som koster lite, og ofte er av tilsvarende dårlig kvalitet. Les også: Julekalender er ikke bare for barn!

En liten julehilsen til barnehagepersonalet. Julegavetips til to-treåringen. Det er også lov til å pakke inn ting barnet faktisk trenger, og som du ville ha handlet inn uansett. I løpet av et år får vi mange invitasjoner. Det kan være til småting eller til store anledninger.


Ved denne brosjyren ønsker vi å invitere deg til en retningsgivende start på et nytt ti-år. En morsom tapet kan være et godt utgangspunkt, hva med å dekke kun en vegg med tapet? Sette opp en wallsticker på en vegg, eller henge opp en plakat?

Småting fra mange års pakkekalendere kan fort bli til rot som bare ligger strødd i huset. Mye av det har ingen nytteverdi, og det kan bli mange penger for fire pakker eller fler hvert år. I tillegg er det mange barn som mest av alt ønsker seg foreldre som har tid og lyst til å gjøre morsomme ting sammen med dem. Noen mister seksuallysten og mange menn opplever at potensen også svikter.


Men forholdet mellom disse symptomene og redusert testosteronnivå er fortsatt uklart. Testosteronnivået ser ikke ut til å ha så stor betydning for ereksjonen i seg selv, men spiller en viktig faktor for den seksuelle lysten. Men her skriver du en grunn til at du liker mottakeren på en lapp til hver dag. Kan gjenbrukes, dersom du liker mottakeren like godt neste år. Norges gadgetmekka!


Hos oss finner du de morsomste gadgets og utstyr til hverdag, fest og høytider! Hvordan beholder dere kjærligheten, lekenheten i hverdagen? Vi har alt nødvendig unødvendig! Det skjer stadig at jeg flytter rundt på ting for å få litt forandring.


Bare det å bytte plass på noen småting , kan gi en ganske stor forandring, tipser Sussie. Nesten alt kan brukes for å lage et vakkert stilleben, men det er spesielt én ting Sussie har en forkjærlighet for. Jeg har tenkt å kjøpe julestrømpe til samboer og fylle opp med diverse, og gi han den julaften morgen:) Har tenkt å kjøpe endel godteri, et blad (Vi Menn ), flaxlodd.


Er det noen som har gode ideer til noe mer?

Hos oss på Princess finner du forkle til menn , damer og barn. Alle forklær har bånd rundt nakken som kan reguleres, men også bånd rundt livet som kan knyttes. Dette gjør det lett å justere forklærne etter hver enkelt person så de passer perfekt.


De fleste forklær har også en praktisk lomme der du kan oppbevare valgfrie småting. Pakkekalender til kjæresten – tips. Dagens adventskalendertips er ideer til innhold i adventskalenderen til ektemenn, kjærester, samboere, pappaer og bestefedre. Noe litt dyrere, men disse ideene kan også brukes som tips til julegaver.


En veske til menn betraktes ofte som et redskap i en travel hverdag, slik at de kan oppbevare tingene mens de er på farten. De er likevel mye mer enn det. Menn er selvfølgelig også opptatt av design, og her hos oss kan man finne mange flotte vesker til menn som liker flott design og god kvalitet.


SJEKK OGSÅ UT: Rumpetasker. Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik, lønn, ask, bambus, hasselnøtt og andre tresorter som litt finere møbler og gjenstander ofte kan være laget av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg