mandag 26. august 2019

Sjokoladekake med kefir og kanel

Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Kanel og sjokolade er en kjempegod smakskombinasjon som du absolutt bør prøve!


Wakakuu sine utvalgte smykker. Denne kaken er basert på en gammeldags sjokoladekakeoppskrift og innholder sjokolade og kanel i både kake og glasur. Kefir gjør at kaken holder seg myk og saftig lenge.

Oppskriften er til stor langpanne. Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift.


Dette er en deilig langpannekake med smak av krydder, kaffe og sjokolade, som passer godt til kjølige høst- og vinterdager. Kaken er veldig rask å lage - du bare rører sammen kakerøren og så er den klar for steking! Surmelk gjør kaken ekstra myk og god. Kaken inneholder samme type krydder som man vanligvis bruker i pepperkaker: Malt kanel , kardemomme, ingefær og nellik.


Bland først sammen kefir , sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.

Tilsett mel og kanel. Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 2grader i cirka minutter. Glasuren lages når kaken er avkjølt. Himmelsk sjokoladekake med kefir.


I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. Sammen med urtesaus og waldorfsalat blir det festmiddag. Deilige snurrer med kanel og kardemomme.


Potet- og sellerirotsuppe med chorizo og eple. Skreisesongen er i gang. Kanskje har de andre glemt natron? Jeg hadde i noen sjokoladedråper før jeg satt kaken i ovnen, og håper det blir godt.


Siden jeg ikke er så glad i smørkrem skal jeg prøve meg på en ganache alá sjokoladekremen du har hatt på en annen sjokoladekake (Sjokoladefestkake med friske bær) og ha masse deilige bær på. Prøver du denne oppskriften neste gang dere skal arrangere bursdag lover vi at verken du eller gjestene med eggallergi kommer til å bli skuffet. Kefir og natron i kombinasjon gir en saftig og luftig sjokoladekake som er veldig god og superpop hos barna!


Men dette er ikke en julekake, dette er en helårskake som kan spises når som helst, også til jul. Bente Lindseth Johansen Verdens beste sjokoladekake spør du meg, en ekte favoritt kake, har laget den til alle anledninger i mange år, passer like godt til hverdag og fest, hvis man har lyst på noe godt, ungene elsker å lage den da den ikke er så vanskelig. En utrolig saftig formkake som holder seg godt.


En hverdagskake for den er ikke fancy i hverken utseendet eller smak.

Enkel og god er den, kan spises hver dag. Bland de tørre ingrediensene og sikt blandingen i vekselvis med eggene. Ha i kokesjokolade i biter og de avrente pæreterningene.


Avkjøl kaken og ta den ut av formen. V el, over til det jeg egentlig logga inn på bloggen for, nemlig for å dele en oppskrift på verdens beste sjokoladekake med kefir. Den er knallenkel og idiotsikker, så her er det bare å kjøre i gang. Tips: Kaken egner seg godt til å fryse. Kle en stor langpanne (ca. x cm) med bakepapir.


Rør i alle ingrediensene. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis. Sikt de tørre ingrediensene sammen. Bruk en slikkepott og vend inn smørblandingen og melblandingen vekselvis i eggedosisen. Hell røren over i langpannen.


Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg