torsdag 4. mai 2017

Aktiviteter for barn bergen

Løs gåter, knekk koder og vinn friheten. Book en time allerede i dag! Den perfekte aktiviteten for flere. Teambuilding, blåtur, julebord. For inntill spillere.

Kom dere ut fra Bryggen. Escaperooms, perfekt for gjengen. Her får du oppleve otere og pingviner på Akvariet, eksperimentering i VilVites store utstilling, gøyale sklier på Vannkanten og byens største lekeplass på Fløyen.


Her er fem av de mest populære stedene for barn : 1. Barn i Byen synliggjør det som skjer før det skjer! De fleste museer og attraksjoner som Fløyen, Akvariet, VilVite og Kode holder egne arrangementer for barn og har ofte ekstra mye på plakaten ved ulike høytider, langhelger og skoleferier. Gavekort på opplevelser som vil skape gode minner og som barna vil elske.

Overrask barna dine med en av disse aktivitetene i sommer. Aktiviteter for barn. Barnefamilier inviteres til verksteder hver helg, med et nytt tema hver måned. Vi har også aktiviteter på Troldhaugen og Siljustøl utvalgte datoer.


Alle aktiviteter er gratis for barn i følge med betalende voksen og foregår som regel i KunstLab i KODE 4. Alle barn har rett til gode kultur-opplevelser! Velkommen til vitensenteret VilVite – og aktiviteter for barn , ungdom og voksne! Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner som inviterer til utforsking av naturvitenskapens spennende verden og til å ha det gøy sammen.


Ingen bestillingsgebyr. Daglige flyvninger. Med sin plassering midt mellom Norges to største fjorder, Hardangerfjorden og Sognefjorden, er det lett å ta seg ut i det vakre fjordlandskapet. Energisenteret for barn og unge jobbar for at barn og unge med særskilte behov skal få ha moglegheit til å være i fysisk aktivitet på lik linje som sine jamnaldrande.


Vi jobbar på tvers av avdelingar og klinikkar på sjukehuset, og vi har tette samarbeid med eksterne aktørar som jobbar med fysisk aktivitet for barn og unge. Alltid noe som skjer Få byer i Norge byr på så mange gøye og spennende opplevelser for barna. Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid.


Vi arrangerer turer til museum, på kino, til forskjellige parker og uteområder og har aktiviteter på huset, slik som Wii-spill og film, baking, kreative verksted med mer.

Se hvordan dere overlever innendørs-dager. Her har du tips til enkle aktiviteter for barn i alle aldre. De fleste aktivitetene fungerer også fint med kun en deltager.


Babyer kan også ha stor glede av å være ute. La babyen ligge på et teppe ute og du vil oppdage at det med store øyne ser opp på trekronene og insektene som flyr. Barn som krabber kan krype rundt og finne insekter.


Bergen , Inngangen til Fjordriket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg