tirsdag 16. mai 2017

Alfabetet oppgaver utskrift

Alle fikk vise frem det de hadde med. Aktiviteter for barn til utskrift. Arbeidsoppgaver å skrive ut. Tallinjer og alfabetet. Noe som ikke fungerer?

Send oss gjerne en tilbakemelding. Alfabetet og vokalene. Gøy med bokstaver - gratis aktivitetsark med hele alfabetet Disse aktivitetsarkene med bokstaver har vi laget for å inspirere barn til å utforske alfabetet.


Finn de gjerne frem dersom behovet for å roe ned leken melder seg, eller så er de supre for å aktivisere utålmodige barn. Klikk på bokstaven! Oppgaver på tre nivåer for deg som kan lese.


Ordlister, bilder og lyd.

Bruk sammen med læreverket Norsk start 5-7. Bli kjent med lyder, bokstaver og begreper. Konsonanter og vokaler. Men det er flere lyder enn bokstaver i det norske alfabetet. Sett bokstavene på riktig sted.


Fargeleggingsark er en suveren aktivitet for å øve på bokstavene i alfabetet , i tillegg til at det er bra for å trene finmotorikk og kreativitet. Her kan du øve deg på alfabetet , vokalene, konsonantene og diftongene. Nedenfor finner du alle bokstavene i alfabetet til å skrive ut og fargelegge. Enkle, morsomme oppgaver som gjør det lett å forstå og lære seg alfabetet ! Med klistremerker og stjerner. Fra år (Andre trykte artikler) av forfatter Camilla Tubertini.


Håndskrift er et helt nytt opplegg i skriftforming. Her får elevene øve på enten løkkeskrift eller stavskrift gjennom morsomme og utfordrende oppgaver der de må bruke både hodet og hånden. Vårt alfabet kalles altså det latinske.


Adjektivet latinsk tyder jo på at det opprinnelig er laga for å skrive latin me og det stemmer for så vidt.

Jeg bruker også å printe ut et sett som jeg bruker i samling, f. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Mange brukere opplever dessverre feil med Feidepålogging. Dette skyldes endringer i Feidekatalogen hos skoleeier, og må løses hos ansvarlig i kommune eller fylke.


Det fonetiske alfabetet Internasjonalt alfabet for radiokommunikasjon. Det er svært nyttig for å unngå misforståelser og brukes særlig i radiokommunikasjon for oppgi koder og kallesignaler for båter og fly. Luftstrømmen møter hindringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg