onsdag 24. mai 2017

Feriesenter fyn

Bestil de bedste familieferier hos Friferie – vi har mere end års erfaring. Finn den perfekte bilferie i Fyn med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Her er stranden barnevennlig og man har en uforstyrret utsikt over det Sydfynske øyriket. De hyggelige og renoverte leilighetene ligger rundt det store utendørs svømmebassenget og barnas lekeplass. Aktiv ferie for hele familien i vandkanten i stort feriecenter i Fyns flotteste natur. Her bor dere i arkitektegnede ferieboliger - noen innreded med peis.


I gangavstand fra feriesenteret ligger den 7år gamle handelsbyen Bogense, med sine mange restaurant- og shoppingmuligheter, og kun en halv times køretur unna ligger Odense. I den fynske hovedsta Odense, finder I for eksempel H. Andersens barndomshjem. Oplev kvarteret hvor den verdensberømte digter voksede op, og hvor det hele begyndte.


Herfra er der ikke mere end minutters gang til Danmarks jernbanemuseum. Leder du og din familie efter et feriecenter i midten af Danmark, hvor der er aktiviteter for både store og små? Så er Hasmark Strand Camping lige noget for jer. Denne siden forklarer hvordan vi benytter oss av informasjon du oppgir til oss her, og hvordan dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg som besøkende tilgang til ulike funksjoner og egenskaper som forenkler bruken av nettstedet.


Et opphold på et feriesenter er en morsom og familievennlig ferieform. Her finner du alt du trenger av aktiviteter og opplevelser i umiddelbar nærhet. Bo i velutstyrte ferieleiligheter eller i komfortable feriehus.


Ta en titt på utvalget og se hva som passer ditt budsjett. Feriesenter i Danmark. Se alle tilbudene, og opplev et deilig opphold på et feriesenter Fyn. Slapp av sammen med barna - Bestill ditt opphold hos Feline! I et sommerhus på Fyn finnes det nok av aktiviteter både på land og i vann.


Ta med familien for kos på stranden, oppdag prektige herregårder og slott, og la dere forføre av den beste kokkekunsten Danmark har å tilby. Landal Ebeltoft er et idyllisk feriesenter som ligger på kysten på stranden. Nyt de forskjellige vandre- og sykkelrutene og oppdag hva Djursland har å tilby.


Det er en vakker utsikt fra hver bungalow. Hvis du foretrekker oppvarmet badevann, kan du besøke badeanlegget, som du har fri entré til. I Danmark er det mange feriesenter å velge mellom. Et feriesenter er ofte en samling ferieleiligheter eller feriehus med aktiviteter for hele familien i nærheten.


Vi kan by på en rekke aktiviteter gjennom Lofotveggen Events. Ring og forhør dig omg. Lej billigere privat med pris garanti. Store Pools inde og ude samt alle aktiviteter er gratis.


Tilbud Miniferie vær. Pensionist tilbud spar. Store, romslige leiligheter med all basiskomfort. Parken selv er ikke noe spesielt men har alle fasiliteter.


Mens vi var der var restauranten stengt. Man må handle i Middelfart (km) så man trenger alltid en bil. Det kan være spændende for hele familien at udforske Danmarks forskellige områder, og på den måde lære en masse om landets natur, historie og særlige kultur. Fyn er grøn og frodig med sjarmerende landsbyer, hus med stråtak og deilige badestrender.


Islands Brygge 4 3. København S CVR nr. Hold familieferie i Danmark i feriehuse eller ferielejligheder - Vælg feriecenter med badeland og nær strand - Se feriecentre her! På Bogense Strand Camping har vi oprettet et helt særligt teltområde, som vi kalder Aloha Camp. Når du besøger Hasmark Strand Camping på Fyn , har vi gjort os ekstra umage for at skabe rammerne, så du kan få din drømmeferie opfyldt.


Velkommen til Hasmark Strand Camping Fyn – Børnefamiliens foretrukne campingplads på Fyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg