tirsdag 16. mai 2017

Sebra gulvteppe

Stort utvalg av Sebra produkter. Kjøp på nett eller i butikk! Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Sjekk ut Gulvteppe Sebra.


Fine Gulvteppe til gode priser. Dette stilige gulvteppet fra Sebra passer like bra på barnerommet som ellers i hjemmet.

Teppet er laget av bomull som er myk og godt å gå på, og har lekre rosanyanser som skaper en lun og behagelig atmosefære i hjemmet. Materiale: 1 bomull. Et fint, rundt gulvteppe i myk og deilig bomull, fra merket Sebra. Dette er en fin innredningsdetalj til barnerommet, og teppet er ypperlig å kobinere med andre Sebra innredningsartikler.


Dette barneteppet er ø120cm stort, og laget i 1 håndheklet bomull. Flott dansk design på barnerommet. I mer enn år har Sebra designet kvalitetsmøbler, leker og tilbehør til barn og barnerom. Med mange håndlagde produkter med innslag av hekling og strikking i flotte naturmaterialer som treverk og bomull gir det barnerommet en moderne og samtidig koselig følelse.


Dette nydelige gulvteppet fra Sebra passer like bra på barnerommet som ellers i hjemmet.

Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Gulvteppe i stuen skaper en dekorativ og varm stemning, det er praktisk og pent med et teppe på kjøkkenet, mens teppe på terrassen gjør uteplassen koselig. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Gulvtepper fra Sebra ! Hos Lirum Larum Leg forhandler vi Sebra gulvtepper i beste kvalitet. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Besøk vår hjemmeside og kjøp Sebra gulvteppe online. Superfint gulvteppe fra Sebra som passer på barnerommet, kontoret eller gangen. Teppet er avlangt og laget med striper i forskjellige farger, som gir liv til rommet på en avbalansert måte.


Sammenlign tilbud på Sebra gulvteppe i kategorien Tepper fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Tepper ved hjelp av vår tjeneste. En nydelig avlangt gulvteppe som passer fint på barnerommet - eller i gangen? Teppet er vevd i 1 bomull og består av en rekke striper i cloud blå blandet med grå nyanser. Superfint, tykt, heklet gulvteppe fra Sebra i forskjellige blåtoner.


Fargetonene passer fint med Sebras andre produkter.

Teppet er heklet i 1 bomull og kan vaskes på grader med maks 700.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg