onsdag 10. mai 2017

Netthandelen svindel

Norges største utvalg av lagerførte produkter til blant annet hage, utemiljø, garasje og hobby til fast lav pris! Gratis frakt på postvarer og lynrask levering! Få god oversikt over ditt kundeforhold.


Netthandelen svindel

Start med å skrive. Bestiller du andre steder på nett, sånn som på akersmic. Nei syns dette er svindel jeg! Kortgarantien er ditt våpen mot svindel i netthandelen.


Men av de som opplevde problemer, har bare prosent fremmet krav overfor. Det tilsvarer en vekst på 5. Netthandelen -gründer måtte vitne i svindelrettssak. Sidan du veit lite om seljaren, kan det vere greitt at han veit lite om deg også. Det reduserer faren for å bli utsett for svindel eller misbruk av opplysingar.


Netthandelen svindel

Ikkje gje informasjon om deg sjølv før du faktisk skal handle, og då berre det som er strengt nødvendig. Ver skeptisk til å avsløre personlege opplysingar, som personnummer. Har litt blandede erfaringer med netthandelen. Det har vært et par ting som har vist seg å være et bra kjøp, men du skal jammen lete lenge før du finner dem.


For det meste er det bare skrot. Mange av tingene går i stykker allerede første gangen du tar dem i bruk. Lar du deg lokke av annonser for billige merkevarer på sosiale medier og andre nettsteder? Da risikerer du falske merkevarer, skadelig programvare på datamaskinen din eller at varene ikke dukker opp. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil.


Et annet problem som kan oppstå i forbindelse med netthandelen er at man blir belastet dobbelt opp når selve betalingen skal gjennomføres. Men hva med økokrim,burde ikke noen anmelde han for svindel av penger fra lettlurte. Flere kunder kontakter bankene etter at det har dukket opp feilmeldinger når betalingene har blitt gjennomført. De har deretter forsøkt en gang til og dermed blitt dobbelt belastet.


En stor del av netthandelen fra utenlandske nettsteder skjer gjennom betalingstjensten Paypal, som satser tungt på kunstig intelligens for å komme svindel til livs. Slik skal Oslomannen ha lurt netthandlere for titusener. Vi har registrert svindel i forbindelse med en annonse for en Macbook Air. I EU har svindel med kredittkort over disk og over nettet gått opp. Vi mener vel også å kunne hevde at mest svindel skjer med netthandelen.


Netthandelen svindel

Slik unngår du svindel og mislykkede kjøp på nett. Vil du unngå å bli svindlet eller gjøre et mislykket nettkjøp, bør du alltid forhåndssjekke nettbutikken du har tenkt til å handle med. SAFE er en sikkerhetspakke fra Telenor som sørger for at du surfer trygt med mobilen, blir varslet hvis informasjon om dine betalingskort eller e-postadresser havner på avveie, og får hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri.


Deres sikkerhet mot svindel ! Vi er nemlig den eneste bedriften i Norge som tilbyr en komplett sikkerhetspakke som gjør deres arbeid tryggere og enklere. Som medlem hos oss investerer dere i egen trygghet og får en uforstyrret hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg