onsdag 10. mai 2017

Montere plissegardin

Rabatt På Plissegardiner. Plisségardiner fra Kid er enkle å montere , og kan festes både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen.


Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Kid har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk. Se monteringsfilm - hvordan monterer oppned plisségardiner.

Montering av Standard Utspent plissegardin. This feature is not available right now. Please try again later. Guide til korrekt montering af plisségardiner.


Vejledning til montering af UNIG Plissegardin. Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Får i flere ulike størrelser. Medfølger beslag for montering på vegg og tak.


Enkel å montere og tilpasse etter behov.

Hvilken monteringsdybde er nødvendig for å montere holdere og beslag? Er underlaget plan? Hva slags underlag skal brakettene monteres på (for eksempel gipsplater, betong, tre, etc.)? Har du spørsmål om montering ber vi deg kontakte din forhandler, der produktet er kjøpt.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Hvit rullegardin er fin og diskré mot hvite vegger. Har du plass til å montere den bak en gardinstang, blir den nærmest usynlig. For et stramt og enkelt uttrykk kan du velge å ha rullegardinen alene i vinduet.


Omtrent der krysset er plassert på skissen over. Service faktum, kjøkken er viktig del av hus. Montere Plissegardiner som er godt for husholdningen fra kjøkken er god.


Perfekt plissegardin og nemt at montere. God information i butikken omkring montering af plissegardin som skulle sidde på et plastvindue. En plisségardin demper lyset og skjermer av for både sol, varme og innsyn fra nysgjerrige blikk eller forbipasserende. Noe av det beste er at plisségardiner er veldig enkle å montere og passer i de fleste vindustyper.


Få riktig lys i rommet. Det er oftelyset som avgjør hvordan du opplever et rom. Tynnere plisségardiner skaper et behagelig dagslys fordi lyset siles inn gjennom veven.

Vi opsatte stk af disse. Gardinerne fungerer godt og var meget lette at montere. Til gengæld er de næsten alle gået i stykker efter knap to år, så det bliver en dyr fornøjelse i længden når de hele tiden skal udskiftes.


Bra og enkel å montere. Til alle dere som skriver at den er vanskelig å sette opp. Det tok meg minutter å sette opp stk alene. Ikke veldig vanskelig. Kvaliteten virker grei men har en følelse av at den ikke holder evig.


Ser bra ut og jeg kan ikke helt skjønne at de som koster 10x så mye er 10x så fine. Tommel opp fra meg. En løsning kan være å montere plissegardiner i den innerste karmen som omsluttet selve glasset. Disse får man i både transparent og lystett utførelse.


Kan monteres med braketter som kun krever ca 15mm bredde på karmen. Har selv denne løsningen i en balkongdør og er meget godt fornøyd med dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg