tirsdag 16. mai 2017

Speilsalen britannia

Nyoppussede Britannia er oppgradert med flere fasiliteter! Britannia Hotell - en moderne innpakning av en klassisk opplevelse. Bestill hotellrom i dag! Det gjennomsyrer hele menyen.


Førsteklasses, gjerne lokale og ofte eksklusive ingredienser blir tilberedt på klassisk vis, men ofte med en ny vri.

Som et av høydepunktene, kongekrabben, i menyen kalt Sprakende bål på arktiske strender. Speilsalen tilbyr enten en eller 10-retters signaturmeny. Mye galt skal skje om ikke Trondheim sitter igjen med enda flere Michelin-stjerner neste år, mener våre anmeldere. Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist.


Her kan man gjerne komme drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan vi tilby syv ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.

Stjernekokk Christopher Davidsen og Torkel Helmersen (bak t.v.) har imponert Smakspolitiet. Sverresborg Trøndelag Folkemuseum - Photographer Schrøder. Nyt velvære i spaet og overnatt på historiske og vakre rom, alt med Midtbykortet som betalingsmiddel. Lanserer champagnelunch - Christopher Davidsen åpner speilsalen for ny kundegruppe. Men sitt nye tilbud forventer Christopher Davidsen at en nye type gjester vil finne veien.


De reklamerte blant annet med at hotellet hadde strøm og heis. Restauranten tok kontakt i forkant og informerte om både mat og drikke, samt ønsker fra vår side. Britannia Bar er alt du kan forlange av en hotellbar, samt mye mye mer.


På dagtid kan du bestille mat fra et spennende cafékart, og på kveldstid kan du innta Head Bartender Øyvind Lindgjerdets verden av drinker, cocktails og unike smakskombinasjoner. Palmehaven ble tegnet av trondheimsarkitekten Morten Anker Bachke som en vinterhage med overlys, fontene, palmer, søyler og rik ornamentikk. Da Odd Reitan var år bestemte han seg for å kjøpe Hotel Britannia.


På Britannia finner du flere spennende mat- og drikkekonsepter. Her blir du tatt godt vare på. Den tredobbelte norgesmesteren, Henrik Dahl Jahnsen, flytter fra Kristiansand til Trondheim, for a? Det vil bli servert små munnfuller av de beste skinkene, olivenene og ostene som er å oppdrive, sammen med nybakt brød fra hotellets eget bakeri.


Bli med på reisen mot å skape en destinasjon for matelskere, hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg.

Råvarene er håndplukket av det beste som finnes i Trøndelag, men også fra resten av landet, Skandinavia og verden. Ambisjonen er at restauranten på Britannia skal bli en av Norges aller beste. Opprinnelig var det spisesalen i hotellet.


Mathimmelen lyser kraftig i Trondheim for tiden, med to nye Michelinstjerner til Credo og Fagn. Fra før er det kjent at Christopher W. Nå er det også avslørt at det er Ulf Dalheim som skal drive den nye vinbaren på hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg