mandag 15. mai 2017

Jazzband bryllup

Klassikere på løpende bånd! Bandet spiller jazz- og standardlåter fra jazzens storhetstid – alt fra energiske swing-låter til ballader og bossa nova-jazz. Vi tilpasser repertoaret etter kundens ønsker, og tilfører et eksklusivt og stilig preg til festen eller arrangementet. Bryllupsfesten – Band til bryllup.


Dette er vårt utvalg av artister til selve bryllupsfesten.

Du er kanskje på utkikk etter et band til ditt bryllup , enten en trubadur, trio eller et 6-mannsband? Superband er et 6-mannsband som alltid løfter taket på enhver bryllupsfest. Classy ramme til ditt arrangement! Jazz- og standardlåter fra jazzens storhetstid – alt fra energiske swing-låter til ballader og bossa nova-jazz.


Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler som Kongsberg Jazzfestival og Slottsfjellfestivalen, til jazzklubber, utested og puber, til bryllup , eventer og fester. Få jazz musik til fest. Vores professionelle band fyre op til en fest med jazzmusik.


Jazzband der spiller fedt jazz musik til bryllup og andre fester!

Så om du skal ha ett bryllup , firmafest, bursdag, julebord eller hva det måtte være, så finner vi de som passer best inn i din musikkprofil. Skal du for eksempel ha en fest der du ønsker god party musikk for alle aldre, ja så setter vi sammen ett band som spiller gamle og nye hits. Hun har lang erfaring fra vielser og med sin fantastiske stemme gjør hun sitt for at deres bryllup blir den drømmedagen dere håpet på. Bandet har den tradisjonelle New Orleans musikken og rytmikken som utgangspunkt for den musikken bandet spiller i dag, men krydrer sitt repertoar med nyere komposisjoner og stilarter. Hos Eventzonen kan du booke jazzbands til enhver lejlighed.


Du kan altid finde et jazzband eller et jazzorkester til alle typer af begivenheder. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Vi holder jo et Vintage bryllup og ønsker noget lækker jazz - både klassisk og mere crooner-agtig. Tror I folk bliver trætte af det en hel afte. Magnolia Jazzband spiller When the saints go marching in i bryllupet til Hanne og Peter Christian Frølich.


Hei Er det noen her som kan anbefale eller vet om et bra band som spiller i bryllup ? Duo fra Bergen som spiller kjente og kjære låter fra de siste seks tiår. Heine har lang erfaring med å spille i bryllup , firmafester, julebor runde dager m. Greta er en utadvent frontfigur som alltid skaper liv og får folk ut på dansegulvet. Storbandmusikk, trad. Synes ikke det var så gal pris.


Vi skal ha band og de skal spille fra ca til 02.

Jazz Til Fest spiller traditionel jazz og swing, som du kender og elsker det fra 30’erne, 40’erne og 50’erne. Her er garanti for livemusik, som vil få alle – inklusiv mormor og onkel Knud – til at vippe med tæerne til receptionen, eller senere på aftenen ude på dansegulvet til en lille svingom! Festmusikere, Bands og DJs er klar til at spille fantastisk festmusik til din fest - Få tilbud fra dem ved at lave en GRATIS forespørgsel! Musikk til bryllup , hva skal du velge?


Du skal ha musikk til ditt bryllup , ja hva skal du da velge? Det finnes mye der ute, du har DJ, trubadur, duo, trio eller ett stort ban kanskje vil du ha noen kjente artister ? Vi gleder oss til en sprudlende konsert med kjente neworleans gospelslagere og andre neworleanslåter. Jazzsangeren Majken Christiansen har allerede flere ganger sjarmert Kløfta-publikummet med sin flotte stemme og gnistrende.


Art Deco bryllup temaer stole på de grunnleggende ideer av æra, inkludert den populære musikken i løpet av tiden og det samme klær, for eksempel flapper kjoler og zoot dresser. Host en jazzy-tema Art Deco bryllup , komplett med en liten jazzband. Vælg den rette musik til jeres guldbryllup. Skal I holde guldbryllup, så er der virkelig noget at fejre.


Jeg var i bryllup på Lysebu i fjor sommer og det var et helt fantastisk sted for bryllup. Kjempedeilig med mottakelse ute på verandaen med nydelig utsikt i solen med et lite jazzband i bakgrunnnen og et glass champagne i hånda. Engasjementene er ellers mange og varierte: Dansefester, jazzklubbspillinger, bryllup , fødselsdager og gateparader i tillegg til turné i Englan Spania og ikke minst i vårt eget lan d. Golden Power spilte i Asker Jazzklubb på Lancelot 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg