tirsdag 30. mai 2017

Kakebilde dinosaur

Fantastiske kakebilder til bursdager og mer. Se vårt store utvalg! Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Barnet har kanskje snakket lenge om hvilket tema det vil ha på kaken.


Kakebilde dinosaur

Med våre kakebilder kan du kjapt og enkelt oppfylle drømmer. Om du gjør etter bekrivelsen under skal resultatet bli veldig bra. Dinosaur Kakebilde cm. Et annet kult alternativ er å lage en kake med vår fondant og bruke kaketusjer til å tegne et stilig edderkoppmotiv!


Stegosaurus (tagøgle) var en planteædende dinosaur fra Sen Jura-epoken, fra den vestlige del af. Server kake med dinosaur kakebilde og kakepynt. Kakeformen passer utmerket til barnebursdag eller som en dekorativ kake på ethvert kakebord.


Kakebilde dinosaur

Dekorer kaken med glasur, fondant eller marsipan. Bakepannen er laget av aluminium. Ikke egnet for oppvaskmaskinen. Kakene ser med en gang proffe ut med et kakebilde og det er veldig enkelt å ordne selv. Det er den perfekte måten å bringe festens tema selv til det spiselige!


Kombiner for eksempel et kakebilde på kaken med cupcakes pyntet med matchende pynt, som du kan finne i vårt sortiment med kakepynt. Dekk på med grønn duk og dinosaur borddekking. Etter at oppdagerne er mette er det på tide å begi seg ut videre i den farlige jungelen. Hva vil de møte på?


En dinosaur pinata som må bekjempes? Slå løs på denne kjøttetende dinosauren – det er den eller dere! Tips til andre morsomme. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Skal du pynte opp til fest?


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Spiselig sukkerbilde til kaken din på cm. Bruk vårt tøffe Spiderman kakebilde. Slik fungerer det: Klipp rundt bildet slik at det får den formen det skal ha.


Kakebilde dinosaur

Dette kakebildet passer perfekt på din Jurassic World Kake. Les mer om kakebilder her. Kan brukes både som en rekvisitt for en fest eller bare som pynt på soverommet.


Oppbevar bildet en tørr plass og ikke i kjøleskap eller der det er sterkt utsatt for sol lys. Problemer med å fjerne kakebildet fra underlaget: 1. Vi elsker barneselskaper! Morsomme temaer og overraskende tilbehør som vi har håndplukket fra alle verdens hjørner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg